I drugačije je lijepo!

Najneobičnija manekenka svijeta postala Victoria's Secret anđelica

Winnie Harlow (Foto: Instagram) Winnie Harlow (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Winnie Harlow (Foto: Instagram) Winnie Harlow (Foto: Instagram) Winnie Harlow (Foto: Instagram) Winnie Harlow (Foto: Instagram) Winnie Harlow (Foto: Instagram) +0 Winnie Harlow (Foto: Instagram) Galerija

24-godišnja Winnie Harlow od 4. godine pati od depigmentacije kože.

Modni svijet tek je prije nekoliko godina počeo prihvaćati različitosti.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Novi početak Vruće hlačice za ručak s bivšim, dok ju je doma čekao novi dečko za kojim je izgubila glavu

Tako su u njemu godinama po pistama hodale isključivo bjelkinje i mršavice, a one su se uglavnom smiješile i s modnih naslovnica. O prihvaćanju plus-size modela da i ne pričamo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

No posljednjih godina svjedoci smo toga koliko se modni svijet mijenja po pitanju prihvaćanja činjenice da žene dolaze u raznim konfekcijskim brojevima, imaju različitu boju kože i slično. A to je sada potvrdio izbor jedne od najneobičnijih manekenki svijeta, Winnie Harlow, za novu Victoria's Secret anđelicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

Pravim imenom Chantelle Brown-Young, ova 24-godišnjakinja otkrivena je u talent showu "America's Next Top Model", a nakon njega, karijera je procvjetala.

Winnie od 4. godine pati od depigmentacije kože, a svoj neobični izgled, manekenka je pretvorila u prednost te osvojila modnu publiku diljem svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

A sada je osvojila i čelnike slavnog brenda Victoria's Secret pa će manekenka prošetati prestižnom pistom u prosincu 2019. godine na još nepoznatoj lokaciji.

Manekenka je vijesti potvrdila na Instagramu te pritom otkrila kako je bila jako nervozna na castingu, ali i da je nevjerojatno zahvalna na ukazanoj prilici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene