24-godišnja Winnie Harlow od 4. godine pati od depigmentacije kože.

Galerija


Modni svijet tek je prije nekoliko godina počeo prihvaćati različitosti.

Vezani članci Tyra Banks (Foto: Justin Dingwall) Supermodel koji je pokorio svijet 90-ih nosi odjeću poznate hrvatske dizajnerice Candice Swanepoel (Foto: AFP) Jedna od najljepših žena na svijetu ludo je zaljubljena u istog muškarca od svoje 17. godine

Tako su u njemu godinama po pistama hodale isključivo bjelkinje i mršavice, a one su se uglavnom smiješile i s modnih naslovnica. O prihvaćanju plus-size modela da i ne pričamo.

No posljednjih godina svjedoci smo toga koliko se modni svijet mijenja po pitanju prihvaćanja činjenice da žene dolaze u raznim konfekcijskim brojevima, imaju različitu boju kože i slično. A to je sada potvrdio izbor jedne od najneobičnijih manekenki svijeta, Winnie Harlow, za novu Victoria's Secret anđelicu.

Pravim imenom Chantelle Brown-Young, ova 24-godišnjakinja otkrivena je u talent showu "America's Next Top Model", a nakon njega, karijera je procvjetala.

Winnie od 4. godine pati od depigmentacije kože, a svoj neobični izgled, manekenka je pretvorila u prednost te osvojila modnu publiku diljem svijeta.

A sada je osvojila i čelnike slavnog brenda Victoria's Secret pa će manekenka prošetati prestižnom pistom u prosincu 2019. godine na još nepoznatoj lokaciji.

Manekenka je vijesti potvrdila na Instagramu te pritom otkrila kako je bila jako nervozna na castingu, ali i da je nevjerojatno zahvalna na ukazanoj prilici.