Kakav tata takav sin

Tata je bio veliki zavodnik, a tek kad vidite sina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpski glumac Voja Brajović ostvario je mnoge legendarne uloge, a posebno je zapamćen po onoj u TV serijalu 'Otpisani'. Očevim stopama krenuo je sin.

Srpski glumac Voja Brajović spadao je među one frajere za kojima su uzdisale žene diljem bivše Jugoslavije. Jedna od njegovih najzapaženijih uloga bila je ona u nekad izuzetno popularnoj tv seriji 'Otpisani' u kojoj je tumačio lik Tihog.

Pogledaj i ovo showbuzz Little Fresh Meat Za ovim lijepim 'vilenjakom' cure su jednostavno podivljale

Voja je i danas aktivan pa ga imamo prilike vidjeti u filmu 'Ti mene nosiš' koji je ozbiljan konkurent za prestižnu filmsku nagradu Oscar. O Voji se više manje zna sve, ali on ima i super zgodnog sina kojeg javnost poznaje ipak puno slabije, a čini se kako će biti barem jednako uspješan kao i tata.

Film 'Ti mene nosiš' na visokom drugom mjestu u borbi za Oscara

Vukota Brajović ima 36 godina iako izgleda poput dvadesetogodišnjaka, krenuo je tatinim stopama, ali se uz glumu bavi i manekenstvom. Vukota je unatrag nekoliko godina bio jedan od najtraženijih manekena u Srbiji, ali je zbog filmske karijere napravio stanku. Pojavio se u filmu 'Zona mrtvih' u kojem je bio scenarist, producent i glumac.

Nakon izleta u svijet filma nastavio se baviti modom. Sada vodi modni blog Style by Vukota na kojem prati zbivanja u svijetu muške mode.

 

A photo posted by Vukota Brajovic (@vukotabrajovic) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene