Povratak u prošlost

VLADO IZVAN SEBE ''Je l' to moj brat blizanac?''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vlado Kalember se nasmijao kada se prisjetio kako je sve izgledalo prije 30 godina.

Vlado Kalember nedjelju je iskoristio da pogleda show Tvoje lice zvuči poznato. I nije pogriješio jer u jednom je trenutku uživao u nastupu Ane Maras Harmander koja je za zadatak imala imitirati upravo njega.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

''Ja sam oduševljen! Gotovo sam gledao samog sebe koji se vrlo duhovito našalio sa samim sobom'', rekao nam je Vlado koji je uživao gledajući Anu Maras Harmander.

''U principu, ženama je teško skinuti muški glas, a naročito ako glas ima takozvanu rašpu, no meni je to zvučalo super! Što se izgleda tiče, Ana je izgledala kao moj brat blizanac. Svi pokreti su skinuti savršeno! Naravno sve što je nastalo prije gotovo 30 godina danas izgleda pomalo smiješno, od garderobe do frizura, ali meni je to super jer sam u tom vremenu bio već veliki dečko i nama je to tada bilo vrlo ozbiljno'', otkriva Kalember.

Ana Maras Harmander oduševila je pjevača te ga nakratko prisjetila snimanja legendarne pjesme. ''Naravno da se sjećam svake minute snimanja i mislim da je ovaj video i pjesma na neki način jedna od onih koje su obilježile 80-e'', kazao je Vlado Kalember.

OVDJE pogledajte što je Tajči rekla na Filipov nastup.

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebooku, Instagram, Twitter i YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene