Zbog posla kojim se bavi Bridget Malcolm primorana je više brinuti o svom izgledu, no kako kaže, jako je bitno kakav stav izgradimo prema vježbanju

Galerija


Tajna savršene linije modela Bridget Malcolm osim prehrane i meditacije je i stav koji ima prema vježbanju.

Vezani članci Devon Windsor (Foto: Profimedia) Seksi anđelica osvojila plažu u Miamiju: U prvom planu bile su njene duge noge i figura koja oduzima dah Eva Longoria (Foto: Getty Images) U trudnoći je dobila čak 20 kilograma, a sad se pohvalila isklesanom linijom: ''Nisam se forsirala''

Naime, ona ne vježba kako bi skinula kilograme nego radi osobnog zadovoljstva, istaknula je za  Daily Mail.
Svako jutro Bridget započinje meditacijom, a ona joj pomaže da ostane fokusirana cijeloga dana. Također, u svoje slobodno vrijeme se trudi baviti raznovrsnom rekreacijom tako da joj jedna vježba brzo ne dosadi.

Bridget Malcolm (Foto: Getty Images)
Bridget Malcolm (Foto: Getty Images)

Osim što voli trčati uz dobru glazbu, manekenka ne propušta partiju dobrog tenisa s prijateljima, diže utege ili vesla na paddleboardu.

Što se tiče prehrane Viktorijina anđelica najviše konzumira vegansku prehranu, organsko voće, povrće ili tjesteninu. Kako bi zadovoljila želju za slatkim najčešće poseže za sladoledom od kokosa, sušenim voćem ili kokicama.

 

A post shared by Bridget Malcolm (@bridgetmalcolm) on