Nisu sretne

Izgladnjuju ih i iscrpljuju u teretani, a honorar im skresali za deset puta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada ih vidimo na modnoj pisti uživamo u njihovom izgledu i glamuru koji ih okružuje, a rijetko kad posmislimo kako sve to izgleda iza kulisa.

Victoria’s Secret modeli zarađivali su pristojne novce za velike godišnje revije, spominje se iznos od 900 tisuća eura, a onda se sve to okrenulo na loše i honorar im je samnjen za 10 puta. Nagađa se kako se radi o krizi jer poznavatelji modnih prilika ne mogu pronaći ni jedan drugi razlog koji opravdava tako drastično smanjenje honorara.

Pogledaj i ovo Brody i Kaitlynn Jenner (Foto: Instagram) Plavokosa zavodnica U njoj je našao utjehu nakon što ga je supruga ostavila zbog druge žene, ali ni njihova idila nije potrajala

U modnim krugovima počela su šuškanja kako se lijepa Jourdan Dunn upravo zbog toga posvađala sa šefovima, a oni je potom nisu pozvali da nosi završnu godišnju reviju.

Pogledajte fotografiju koja je izazvala zgražanje: 'Ona ne izgleda normalno'

Neimenovani izvor blizak agenciji tvrdi: 'Poslovna politika im je katastrofalna. Djevojke se izgladnjuju tjednima prije revije i iscrpljuju u teretani. Djevojke koje nisu visoke 175 centimetara i kojima obim struka nije 60,9 cm potpuno sigurno neće dobiti posao'. Isti izvor tvrdi da su uvjeti gori od onih u vojnim kampovima i da se sve više djevojaka na to žali.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene