Veronika Didusenko bila je Miss Ukrajine, a onda su joj oduzeli titulu.

Galerija


Veronika Didusenko prije nekoliko je dana postala Miss Ukrajine no njezina sreća nije dugo trajala. Naime, organizatori su saznali da je bila u braku te da ima dijete i zbog toga su joj odlučili oduzeti titulu.

Vezani članci Katarina Mamić Miss Hrvatske 2019. godine (Foto: Dnevnik.hr) Nova Miss Hrvatske otkrila nam je je li zaljubljena i kako se nosi s negativnim komentarima Ivana Petković Čevra (Foto: Goran Perešin ) Ovu ljepoticu nismo dugo vidjeli: Miss Hrvatske bila je prije 20 godina, a i danas je predivna!

Veronika ima sina od četiri godine, a lagavši o privatnom životu prekršila je pravila izbora jer se natjecanje brani udanim ženama te majkama.

Organizatori odluku pravdaju upravo time – da je ljepotica prekršila pravila i stoga će u Kinu ići neka druga djevojka no još nije poznato hoće li to biti prva pratilja.

Veroniki je nakon ovog skandala porasla popularnost pa tako bilježi sve veći broj pratitelja na društvenim mrežama. Tko zna, možda ovo kapitalizira pa postane influencerica.