Dinamo je svojoj ponudi za navijače dodao artikl koji će sigurno vrlo brzo postati dio kolekcije svakog pravog navijača: album za sličice "Nema predaje"! Album se može kupiti na prodajnim mjestima iNovina gdje su u prodaji i samoljepive sličice.


Dinamovih više od 100 uspješnih godina na jednom mjestu. Tako bismo mogli opisati što čeka navijače u albumu "Nema predaje" koji se odnedavno može naći na prodajnim mjestima iNovina. Priča o najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu kroz zanimljive tekstove, anegdote, citate najvećih igrača u povijesti Modrih te sličice momčadi i igrača koji su proslavili Dinamo.

Nogometaš Dinama Duje Čop progovorio o vezi s lijepom manekenkom

Vezani članci Zoran Mamić Zoran Mamić odletio u Dubai: "Istina je. On je slobodan čovjek, u tome nema ništa sporno. Stvorila se velika fama" Zoran Mamić Zoran Mamić jutros se vratio u Hrvatsku: "Iskoristio sam priliku da vidim brata, ni u jednom trenutku nije bila opcija da se ne vratim"

Sigurni smo da će upravo zbog tekstova i cijele priče o Modrima album biti zanimljiv svim generacijama, no kao što smo vidjeli na druženju naših igrača i djece – upravo su oni najmlađi najsretniji s albumom. Tako su se na predstavljanju albuma dječaci David, Adriano i Marko družili s našim prvotimcima Jozom Šimunovićem, Jeremyjem Taravelom i Wilsonom te glavnim trenerom Modrih Zoranom Mamićem. Maleni nogometaši i njihovi idoli zajedno su lijepili sličice, listali album i lijepo se zabavljali.

Album "Nema predaje" nije samo album za sličice nego stoljetna priča o Dinamu i artikl koji će svakom navijaču otkriti o najdražem klubu detalje koje možda nije znao.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook