Vedrana Linardić ili Franka Batelić? Koja vam je zgodnija?

Galerija


Vedrana Linardić, nekada najzgodnija Hrvatica i bivša djevojka Vedrana Ćorluke, izgleda bolje no ikad. Iako na Instagramu ne objavljuje prečesto fotografije, na svakoj fotki dobije same pohvale na račun svoga izgleda.

Vezani članci Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka poveli preslatkog gosta na romantičnu večeru za Valentinovo Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Romantična Franka uz preslatku fotografiju i dirljivu poruku čestitala suprugu Vedranu 33. rođendan

Lijepa Riječanka nekada je ljubila Ćorluku, no njegovo srce ipak je na kraju pripalo Franki Batelić. Ljepotice iz Rapca iz Rijeke jedne su od najljepših Hrvatica, a čini se da Vedran voli (tj. volio je) baciti oko na ljepotice sa sjevernog Jadrana.

Linardić se odmaknula od svijeta mode i tek povremeno nosi revije, no njezin izgled jednako je atraktivan kao i na početku karijere.

''Jao, Veco, i žene plaču'', ''Krasotice jedna'', ''Prelijepa'', samo su neki od komentara koje Veca dobije, a mi vas u anketi pitamo koja vam je zgodnija, Vedrana ili Franka?

 

A post shared by Vedrana Rijeka (@vedranalinardic) on

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on