BARAKUDE I MISSICE ZAJEDNO

SUSRET 'LJEPOTICA I ZVIJERI' Poželjeli Vatrenima veliku pobjedu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uoči finala izbora za Miss Hrvatske, finalistice su se susrele sa Barakudama.

Prava senzacija se odvija na svjetskim scenama. Kockasti dresovi preplavili su Francusku, ali i Šibenski Solaris. Uoči finala izbora za Miss Hrvatske, finalistice su se susrele sa Barakudama. Hrvatska vaterpolska reprezentacija priprema se za Olimpijske igre u Rio de Janeiru, dok djevojke večeras očekuje finalna večer izbora za Miss Hrvatske. Naizgled nespojivo, ali vateroplisti i djevojke ipak imaju jednu stvar zajednički, a to su pripreme za najvažniji dan. Ljepotice su tako otkrile kako su tekle njihove pripreme.

Pogledaj i ovo showbuzz Angelica Zacchigna PRVI INTERVJU S NOVOM MISICOM: 'Najveća podrška su mi mama, tata i dečko'

Zagrebačka studentica Grafičkog fakulteta Ivana Knoll, inače miss medija, otkrila je kako se fizički pripremala tri mjeseca, a osmjeh planira razoružati stručni žiri.

Mlada ljepotica Galla Gomerčić , inače dizajnerica interijera, ima oko za detalje te smatra kako je upravo to njezina prednost na današnjem izboru za Miss. 'Uvijek pazim na detalje i sigurna sam da ce mi odmjerenost i suptilnost uvelike pomoći '. Kako ništa ne bi bilo prepušteno slučaju, lijepa Galla se intezivno pripremala za izbor kao i ostale kandidatkinje. Pazila je šta jede i kako u zdravom tijelu održati zdrav duh. Vježbala je, kaže, svaki dan. 'Svaki dan od prehrane, preko fizičkih priprema, te svakako onih psiholoških koje su važne da bi pokazale najbolje od sebe'.

Vježbanje nije izostavila ni Antonela Ivanović , tehničarka cestovnog prometa. Ona smatra kako je samouvjerenost ono što ju gura naprijed. 'Mislim da nisam samouvjerena da ne bih podnjela neke situacije u natjecanju koje proživljavamo kroz pripreme i natjecanje svakodnevno'.

Iako su finalistice i Barakude u velikim pripremama te pod“ teškom“ karantenom , organizacijski timovi ipak su odlučili napraviti iznimku i susresti „ ljepotice i zvijeri“ i to za jedan zadatak, poslati poruku u Francusku.

Naprijed Vatreni!

Koja će ljepotica došetati do titule nove Miss Hrvatske pratite danas UŽIVO od 21h na našem portalu.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene