'100% prirodna'

NAPALI JE ZBOG ESTETSKIH ZAHVATA Vanja Halilović brani se od zlih jezika!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanja Halilović pohvalila se na Instagramu da je njeno lice i dalje skroz prirodno. Ipak, neki ne misle tako pa su je prozvali na toj društvenoj mreži.

Vanja Halilović pohvalila se na Instagramu kako je njezin izgled sto posto prirodan. Naglasila je da ništa na sebi nije radila, pohvalivši se usput aparatićem za izbjeljivanje zuba, ali i beauty tretmanima koje prolazi. Nema sumnje, Vanja izgleda sjajno - no, ipak su je na toj društvenoj mreži prozvali za pomoć pri uljepšavanju.

Pogledaj i ovo Vanja Halilović u MasterChefu - 3 Pa je l' se ona uopće promijenila? Jedna od najljepših Hrvatica nakon dugo vremena opet na malim ekranima, evo čime se bavi otkako je nestala iz javnosti

'Još uvijek 100 % moje prirodno lice, nos, usta, zubi. Bez botoksa, filera, hijalurona', napisala je Vanja uz fotografiju na kojoj pozira s kremom na licu, uz aparatić za izbjeljivanje zubi. Umjesto podrške i pohvala, naletjela je na suprotnu reakciju.

'Djevojko draga, ako se već korigiraš estetski nemoj onda i lagati, već otvoreno pričaj o tome da te druge djevojke mogu pitati za mišljenje i savjet. Te priče o prirodnosti pričaj ljudima koji te ne poznaju, a znaš i sama što si korigirala. I da, u usta se stavlja hijaluronska. Ali to i sama znaš', napisala joj je osoba koja se krije pod nadimkom. Vanja se brzo obranila od takvih navoda. 'Nepoznata draga osobo, žao mi je što kriješ identitet kad tvrdiš da se poznajemo. Upravo zbog Vas takvih i svakodnevnih upita na račun moga lica i izmišljenih korekcija, ovako nešto sam i napisala i čvrsto stojim iza jedine istine koja je gore navedena. Ugodan vikend', poručila je Vanja nepoznatoj osobi, i svima koje zanima kako se i zašto sređuje.

 

Jos uvijek 100% MY natural face, nose, lips, teeth. NO botox, filler, hyaluron. Thank you @dentalesteticstudio @dermacarehrvatska @dermalogica

A photo posted by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene