Po prvi put

Imaju li šanse za finale? Plesom se bave jako dugo, ali dosad nikad nisu nastupali zajedno!

Fusion plesni duo (Foto: Dnevnik.hr) Fusion plesni duo (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Fusion plesni duo (Foto: Dnevnik.hr) Fusion plesni duo (Foto: Dnevnik.hr) +0 Fusion plesni duo (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Valentina Anaković i njezin partner Ivan u nedjelju će prvi put nastupiti zajedno kao Fusion plesni duo.

Valentina Anaković i Ivan zajedno plešu godinu dana.

Pogledaj i ovo Siniša Matijević (Foto: Supertalent) Druga prilika Dečko s posebnim talentom i Martinina plesačka fiksacija idu u finale, nova šansa za bivše kandidate!

Upoznali su se u jednom plesnom studiju i kako kažu mnogi su im rekli kako imaju dobru plesnu energiju pa su se na Supertalentu odlučili uvjeriti je li tome doista tako.

Točku koju će izvesti na pozornici Supertalenta nisu dugo pripremali jer, kako kažu, sigurni su u sebe. Valentina se plesom bavi nevjerojatnih 20 godina, točnije od svoje šeste godine. Za razliku od nje Ivan nije doajen i plesom se bavi tek šest godina.

Fusion plesni duo (Foto: Dnevnik.hr) Fusion plesni duo (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Do sada nikada nisu zajedno nastupali tako da ćemo u nedjeljnom Supertalentu po prvi puta javno vidjeti njihove zajedničke plesne pokrete i koreografiju koju je za njih osmislila Nina Vidošević. ''Ples mijenja živote. Kako god gledate na ples to je nešto sasvim dublje.'', poručuje Ivan.

Ivan kaže kako ga nije strah žirija dok Valentina poručuje: ''Mene možda malo. Nije da me nekog posebno strah

nego kada se izložite javnosti nečim što radite postoji mogućnost da se nekome neće svidjeti'', međutim postoji mogućnost i da će se mnogima svidjeti.

Hoće li biti tako i kakve će reakcije na njegov ples imati žiri i publika Supertalenta ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene