Plesačice iz TLZP

Jedino one mogu odvratiti pozornost od glavnih zvijezda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nepravedno su zapostavljene, no ove djevojke iz tjedna u tjedan oduševljavaju zajedno s natjecateljima show Tvoje lice zvuči poznato.

Plesači showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pod vodstvom vrhunskog koreografa Igora Barberića, iz tjedna u tjedan nas oduševljavaju svojom profesionalnošću, energijom, ali i glumačkim umijećem. Bez njih bi ovaj show bio jednostavno ne zamisliv. I dok naši izvođači muku muče uvježbavajući koreografiju za nastup, plesači ih za to vrijeme znaju barem osam. Pored svih napornih probi i treninga, uvijek imaju dovoljno vremena kandidatima olakšati posao. Ponavljaju s njima korake, bodre ih, objašnjavaju što i kako napraviti.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

Andreina velika želja se ostvaruje – postaje Lady Gaga!

S dečkima smo vas već upoznali, a sada su na redu cure. Priznat ćete, njih je nemoguće ne zamijetiti. Puno su puta članovi žirija priznali kako uopće nisu pratili naše kandidate jer su im plesačice cijelo vrijeme odvraćale pozornost. Realno, tko im može zamjeriti. Mijenjale su kostime, perike, čak i boju kože, a svojom su pojavom na sceni uvijek iznova izazivale oduševljene reakcije publike u studiju. Nemoguće je nabrojati koje su sve plesne stilove prikazale tijekom showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a to je samo još jedan od dokaza profesionalnosti, ali i ljubavi koju gaje prema plesu.

Iako ste ih imali priliku gledati u raznim TV emisijama, glazbenim spotovima, reklamama, na turnejama domaćih izvođača, vrlo vjerojatno ih niste imali priliku pobliže upoznati. Red je da mi ispravimo tu nepravdu i upoznamo vas s curama. Sve naše plesačice članice su plesnog studija 'Escape' pa ćemo vas upravo zato najprije upoznati s voditeljicom Lidijom Iveković.

Lidija je, kako sama kaže, dosta kasno krenula u plesne vode, kasno u plesačkom svijetu znači sa 16 godina. Tada si je nametnula cilja da dostigne sve one koji su se plesom počeli baviti već u šestoj godini života. Naše je skromno mišljenje da ih je, ne samo dostigla, već i prestigla. Stjecajem okolnosti zbog posla je došla u Zagreb i tu u stvari i počinje njezina plesna priča. Radila je sa Severinom i Ninom Badrić ali ipak joj je najdraža suradnja sa Igorom Barberićem koja traje već 10 godina. Lidija je asistirala Igoru na mjuziklima 'Fame' i 'Cabaret'. Nakon nekog vremena počela i pedagoška karijera. 2008. godine plesni studio 'Escape' kreće sa radom. Danas se nalaze na čak 5 lokacija širom Zagreba i broje preko 400 članova. Lidija u posljednje vrijeme manje pleše a više radi na koreografijama, ali show 'Tvoje lice zvuči poznato' ostvario je kako njezine, tako i dječje snove gotovo svih plesača. 'Svi smo kao djeca željeli plesati za poznate zvijezde, sada smo dobili tu mogućnost. Show 'Tvoje lice zvuči poznato' ispunjenje je dječjih snova kao i prilika za plesanje originalnih koreografija', otkrila nam je Lidija. Uživa raditi s Igorom ali i s ostatkom ekipe. Posebno ugodno iznenađenje za nju su sami kandidati, koji su pokazali uistinu puno talenta.

Igor Mešin otkrio zanimljivosti o sebi - zamijenit će uloge u finalu showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

Petra Ugljarević od malih nogu pleše. Prve plesne korake napravila je još u vrtiću, a od osnovne škole pleše u klubu 'Step by step'. Zahvaljujući klubu, imala je priliku sudjelovati na brojnim svjetskim natjecanjima, osvajati priznanja i medalje. Plesni studijo 'Escape' značio je prelazak iz hobija u profesionalne vode. Rado se sjeća nastupa u Omanu na otvorenju morskih olimpijskih igara. U lijepom sjećanju ostao joj je i rad na koncertu Tonija Cetinskog.

Pojavljuje je se u brojnim TV emisijama, a 5 godina za redom uživa radeći programe na moru. Diplomirala je na ekonomiji smjer turizam i želi spojiti ples i turizam, ugodno s korisnim. Zanosnu Petru možete vidjeti i u Severininom spotu 'Tarapana' kao i u spotu 'Viski' Lidije Bačić.

Ipak, najviše smo uživali gledajući je upravo u najpopularnijem showu na ovim prostorima 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Ilona Cvitić plesom se počela baviti već sa 4 godine i sve do završetka srednje škole plesala je u Puli. Kako to već biva, Ilona je došla u Zagreb i upisala kineziološki fakultet. 5 je godina trenirala u plesnom studiju 'Tala' a od 2011. kreće i njezina avantura u plesnom studiju 'Escape' u kojem je sada i voditeljica. Prošle godine u Novom Sadu osvojila je prvo mjesto u jazzdance kategoriji na 'Opendance fest'. Ilona je članica ansambla mjuzikla 'Footloose'. Pojavljuje se u brojnim video spotovima poput 2 chellos, Lidije Bačić. Borisa Đurđevića... Bila je i članica I.B. teama za Ivanu Banfić. Radi i brojne tv showove i reklame.

Od plesnih stilova najviše voli jazz, a želja joj je usavršavati se izvan Hrvatske. Mjuzikli i ljetne predstave se ono u čemu najviše uživa. Kaže kako joj je suradnja s Igorom Barberićem ostvarenje snova. Što se tiče showa 'Tvoje lice zvuči poznato', oduševljena je s kandidatima kao i s ostalim plesačima. Stvorila je neka nova prijateljstva a vrlo vjerojatno i neke nove poslovne prilike.

Rebecca Krajnović se počinje baviti plesom s petnaest godina u studiju 'Escape'. Svoje plesno obrazovanje nastavlja učeći jazzdance, moderni ples, hip hop i balet. Mnogi od vas su Rebeccu sigurno primijetili kao plesačicu u dramskoj seriji 'Stella'. Možete je gledati u 'Connectovom' spotu 'Takve kao ti'. Pohađa plesne seminare kako kod nas tako i u inozemstvu. Pleše za brojne domaće zvijezde poput Lane Jurčević, Alke Vuice, Vanne, Pamele Ramljak...

Jedna je od voditeljica u plesnom studiju 'Escape', a od nagrada moramo spomenuti 1. Mjesto ESDU 2012. – show formacije, 1. Mjesto Dance Fest Novi Sad – show formacije i 8. Mjesto solo Dance Fest Novi Sad - moderni. Ono što Rebecca planira je odlazak u inozemstvo gdje bi usavršavala svoje plesne tehnike.

Moramo spomenuti i plesačice koje su se pojavljivale u ponekim epizodama, ali nikako nisu prošle ne opaženo, Helena Janjušević, Ivana Antonić, Andrea Granić i Andrea Mandir. Možda su vas naše plesačice inspirirale da i sami zaplešete, a ako jesu, sve što vas zanima o plesu možete saznati na ovoj adresi plesnistudioescape.com

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene