TLZP plesačice i plesači

Bez njih show ne bi bio isti – upoznajte ih!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni svaku transformaciju čine još boljom – upoznajte plesače i plesačice iz showa Tvoje lice zvuči poznato.

Dok svaki od kandidata u pojedinoj epizodi ima po jednu transformaciju, naši se plesači transformiraju čak osam puta po epizodi! I osim što fasciniraju svojim plesnim pokretima koji nastaju pod vodstvom Igora Barberića, fasciniraju i glumačkim umijećem i zaraznom pozitivnom energijom. Pored svih napornih probi i treninga, uvijek imaju dovoljno vremena kandidatima olakšati posao - ponavljaju s njima korake, bodre ih, objašnjavaju što i kako napraviti.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Stigla ravno iz New Yorka: Tomina kći osvaja i van plesnog podija

Andrea Granić plesom se aktivno počinje baviti 2010.g. kada upisuje PC Tala gdje pleše jazz dance i suvremeni ples. Pleše u predstavi Martine Kolege „S one strane ogledala“ koja je predstavljena na Platformi HR 2011.g. Sudjeluje i na otvaranju Mercedes Benz salona, a kratko vodi i satove jazz dancea u PS Mirage. Kako bi proširila plesni vokabular, od 2012.g. pohađa satove baleta i jazz dancea kod voditeljice PS Escape, Lidije Iveković. Dodatnu plesnu edukaciju stječe na plesnim radionicama suvremenog plesa, lyrical i funk jazza te modernog plesa hrvatskih i inozemnih plesača/koreografa: Tokyo, Nika Kljun, Nadine Sieber, Igor Barberić, Larisa Navojec, Martina Kolega, Maša Kolar, Aleksandra Mišić, Ognjen Vučinić, Ema Janković itd. Godine 2013.g osvaja 1.mjesto na Dance Fest u Novom Sadu u show formacijama s PS Escape, 2014.g. pleše u televizijskoj emisiji Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“ , 2015.g. pleše u reklami za Bnet te nastupa na Europskom prvenstvu u košarci kao plesačica „Escape girls“ – Eurobasket 2015. Trenutno pleše u drugoj sezoni emisije „Tvoje lice zvuči poznato“

Ilona Cvitić plesom se počinje baviti 1993. godine u plesnom studiju Stellium pod vodstvom Tatjane Samuele. 2004. prelazi u plesni studio Art Dance u kojem pleše do 2009. godine. Nakon dolaska u Zagreb, godinu dana trenira u PC Tala, a 2011. godine pridružuje se plesnom studiju Escape pod vodstvom Lidije Iveković u kojem radi kao voditelj od 2012.godine. Pohađala je brojne plesne seminare i susretala se sa različitim tehnikama i pedagozima, sudjelovala na brojim natjecanjima na regionalnoj, državnoj i svjetskoj razini. U jazz solo kategoriji osvaja prva mjesta na natjecanjima Dance fest Novi Sad 2013.godine i ESDU natjecanju 2015.godine. U suradnji s Helenom Janjušević i Pula sport d.o.o. organizira BASEbox – dvotjednu plesnu radionicu u Puli.

Petra Ugljarević je ekonomistica koja je svoje prve plesne korake, izuzev vrtićkih, napravila u plesnom klubu 'Step by Step' gdje je pod vodstvom Jasminke Zajec 10 godina sudjelovala na brojnim svjetskim show dance i tap dance natjecanjima. Iz tih dana najdraže joj je sjećanje na osvojeno 3. mjesto na svjetskom natjecanju u stepu kada je imala 9 godina. Od 2008. godine član je plesnog studia 'Escape' gdje pod vodstvom Lidije Iveković osvaja zlatna odličja na ESDU i Dance Fest natjecanjima. Kao plesač sudjelovala je u televizijskim projektima (Tvoje lice zvuči poznato, Bingo, Hrvatska traži zvijezdu, Evergreen, Država, selo i grad, Ples sa zvijezdama, Operacija Trijumf), eventima (Asian beach games, Svjetsko prvenstvo u rukometu na pijesku, PBZ Indoors, Autoshow), koncertima, video spotovima i reklamama (Tony Cetinski, Topstars, Severina, Ledo, Ronhill). Od 2011. ljeta provodi plešući u ljetnom plesnom showu za tvrtku Sol Melia. Zahvalna je.

Tomislav Horvat prvi se put upoznaje s plesom na ljetnim i zimskim break dance radionicama plesnog kluba Megablast 2001 godine. 2003. upisuje plesni klub Megablast i aktivno se počinje baviti plesom. U potrazi za drugim stilovima i u želji da proširi vlastiti plesni spektar prelazi u grupu Urban Moves gdje počinje samostalno raditi Hip Hop 2004 godine. Od tada pohađa razne tečajeve u raznim klubovima (D-Vision, Ritam Ulice, Atomic Dance Factory). Također, od 2004. do 2010. godine pohađa hip hop seminare i workshopove (Lil Phill, Jay, Peter, Michal Rynia, Miraldo, Željko Božić, Erik Seradpon, Vedrana Grčić…).2007. do 2009. radi kao voditelj u Plesnom studiju Edite Cebalo kao voditelj hip hop grupe. Godine 2007. – 2009. radi kao voditelj u Plesnom studiju Edite Cebalo kao voditelj hio hop grupe, 2008. Radi kao plesni voditelj u grupi Ritam Ulice. Od 2008. Aktivni plesač i voditelj u plesnoj skupini Atomic Dance Factory sa kojom odrađujem nastupe za razne izvođače, eventa i promocije, a pojavljujemo se i na showu Supertalent. 2006. godine počinje se natjecati na battleovima (Battletime, b-boy pride,Undergroun Connection, Tribute to Floor Killah, tko prži nek izdrži, Hip Hop Delight…), a 2008. godine počinje se natjecati u Hrvatskom Show Dance Savezu gdje postiže izvanredne rezultate na državnim kupovima i prvenstvima (državni prvak u pojedinačnoj kategoriji hip hop 2009, vice prvak 2010.) i u formacijskoj kategoriji (1. mjesto 2009. na Državnom prvenstvu, 7. mjesto 2009. na Europskom prvenstvu, 2. mjestu na Državnom prvenstvu 2010...). 2012. i 2013. predstavlja Hrvatsku na Hip - Hop international World Championship natjecanju u Las Vegau sa grupom ADF Crew. 2012. - 2015. Sudjeluje u organizaciji plesnog kampa Adria Dance Camp. 2014. Nastupa na showu Tvoje lice zvuči poznato, sezona 1, kao član plesnog ansambla.

Marko Herceg je s 10 godina završio u plesnoj školi. 'Ne mogu reci da je to bila ljubav na prvi pogled, ali nekako s godinama sve ostale stvari su prolazile a ples je ostao. Bavio sam se standardnim i latino-američkim plesovima i kroz godine natjecanja sa svojom plesnom partnericom i sestrom Anom Herceg sam uspio skupiti 17 naslova državnih prvaka, imao prilike vidjeti svijeta i biti dio brojnih radionica i plesnih kampova. Uvijek me vise interesirala umjetnička strana plesa od natjecateljske i kada sam 2014. dobio priliku biti dio plesnog ansambla mjuzikla "Uskrsli" odmah sam se zaljubio u kazalište i odlučio da je to put kojim sad želim krenuti. Nakon toga su se vrata počela otvarati i dobio sam priliku raditi na mjuziklima "Footloose", "Legenda Ružice grada", Mamma Mia" i opereti "Spli'ski Akvarel" Biti dio plesnog tima emisije "TLZP" je nevjerojatno dobar osjećaj. Svaka emisija je novi izazov, ali izazov koji jedva čekamo, dijelom sto smo kroz rad i druženje postali jedna velika klapa i jednostavno uživamo raditi zajedno, a i dijelom sto radimo pod koreografskom palicom Igora Barberića koji svaku probu učini interesantnom i od kojeg nevjerojatno puno učimo i dobivamo ne samo za emisiju nego i za nas daljnji plesni razvitak'

 

Mario Jukić već kao dijete pokazuje veliki interes za ples, očaran likom i djelom Michael Jacksona, a svoje prve plesne korake , već kao osmogodišnjak, stječe u akrobatskom rock 'n' roll klubu Gimnazija. Tokom svoje dugogodišnje sportsko-plesne karijere u akrobatskom rock n roll-u, sa svojim partnericama, osvajač je brojnih medalja na nacionalnim i svjetskim natjecanjima, a 2006 sa partnericom Petrom Nedelić dolazi na 1 mjseto svjetske rang liste. Danas djeluje kao trener u ARRK Megarock.Od 2009 aktivno se bavi hip hopm u plesnom studiju HipHopHouse te u plesnom studiju Escape djeluje kao voditelj istoimenog plesnog stila. Posebno je ponosan na suradnju sa redatljem i koreografom Igorom Barberićem iz koje su proizašli brojni projekti , kao što su mjuzikli : Mamma Mia, Crna kuća, Footloose te tv serija Stella. Od ostalih angažmana kao plesač djeluje u mjuziklu Uskrsli i Legenda Ružice grada a prepoznatljiv je i u raznim reklamama (Ledo,Ronhill,Karlovačko pivo,Pevec). Surađuje sa brojnim hrvatskim estradnim zvijezdama kroz video spotove : Nina Badrić Nebo, Lana Jurčević "Neke se noći ne spavaju, Antojia Šola "Ljube se žmireći", Nives Celzijus "Inferno", te kroz koncertne turneje i nastupe : Top stars turneja (Colonia,Tony Cetinski, Fraka Batelić) , Cro a porter Jelena Rozga, Danijela Martinović, Nives Celzijus koncert u Lisinskom i mogi drugi, a kao model/plesač surađije sa brojnim kompanijama i tvrtkama: Opel, Fox channel,Sexy hair products, Kenue, Phillip Morris, Renault i drugim.

Ivan Ugrin hrvatski profesionalni je plesač baziran u Amsterdamu. Ivan je započeo svoju plesnu karijeru u Hrvatskoj, u Plesnom Klubu “Noa” u Splitu, te ubrzo nakon i u Plesnom Centru TALA, u Zagrebu, pohađajući satove jazz-a, baleta, suvremenog plesa, akrobatike itd. S 21 godinu primljen je na prestižnu akademiju suvremenog plesa u Amsterdamu - Amsterdam School of the Arts, smjer Modern Theater Dance. Jedan je od rijetkih koji po dolasku na školu ulazi direktno da drugu godinu obrazovanja. Na akademiji polazi satove suvremene tehnike (Cunningham, Limon, Florwoork, Fly-Low itd), satove baleta, kao i mnogobrojne radionice od kojih valja izdvojiti Emio Greco / PC, Rosas/ Anne Teresa de Keersmaeker, Liat Waysbort, Club Guy & Rony, GAGA Technique Workshop, William Forsyth Repertory Workshop i David Zambrano. Na četvrtoj godini edukacije radi s Liat Waysbort na predstavi “What’s Left”. Pronalazi duboku povezanost i razumijevanje s njezinim radom, metodikom i vizijom te nastavlja suradnju do današnjeg dana kao njezin plesač i asistent te pleše u njezinim predstavama “Backwardbill” i “Please Me Please”. U 2013. Ivan prima nagradu kao “most outstanding dancer” na “It’s Festival”-u u diplomskoj predstavi Belgijskog koreografa, Chris De Feytera - “Wrotan” Diplomirao je na Amsterdam School of the Arts 2013. godine. Od tada kad freelancer surađuje s brojnim koreografima: Liat Waysbort, Itamar Serussi, Jasper van Luijk, Arno Schuitemaaker, Nannine Linning itd.

Helena Janjušević svoja prva plesna iskustva stječe u drugoj godini života u plesnom studiu ''Zaro'' pod vodstvom Slavice Šenk, Aleksandre Mišić, Kristine Vranković i Sanele Vrbnjak. Tijekom godina, susretala se sa različitim plesnim pedagozima te time širila svoje plesno iskustvo i znanje. Sudjelovala je u predstavama “Čarolinka”i “ Svako dijete zna”u koreografiji Slavice Šenk, “Link.com”Sanele Vrbnjak,'' Crno i(li) bijelo'' Aleksandre Mišić , svečanom otvorenju Sajma knjige 2007. godine Matije Ferlina i plesnoj predstavi ''Beetlejuice' u koreografiji Lidije Iveković. 2006. godine postaje članicom plesnog studija za suvremeni ples i klasični balet ''Rondo'' u kojem otkriva svoje koreografske afinitete, stvarajući prve vlastite radove pod vodstvom Oriane Sapotnik. 2010. godine seli se u Zagreb radi studiranja na Kineziološkom fakultetu gdje usavršava svoja pedagoška i metodička znanja o trenažnom procesu u sportu. Postaje članicom ansambla plesnog studija Escape Lidije Iveković u kojem proširuje svoja znanja u različitim plesnim tehnikama. 2012. godine postaje voditeljem u PS Escape pod vodstvom Lidije Iveković u kojem je i član MASTER grupe, a u suradnji s kolegicom U suradnji s Ilonom Cvitić i Pula sport d.o.o. organizira BASEbox – dvotjednu plesnu radionicu u Puli.

Luka Matić je rođen 4. Srpnja 1987. U Zagrebu. Hip Hop-om se počeo baviti 2005., nakon što je slučajno otišao pogledati tadašnjeg sestrinog dečka, koji je trenirao u Atomicu , i ljubav je rođena. Od tada se natječe na brojnim državnim i inozemnim natjecanjima ,a ovdje ćemo spomenuti one koje su vrijedni spomena : 1. mjesto Formacije- Kup Hrvatske,Sisak 2006., 2. mjesto 2na2 hip hop parovi na KLC Most Wanted 2007., 1. mjesto Formacije , 2. mjesto Pojedinci- Kup Hrvatske u Velikoj Gorici 2008., 17. Mjesto Formacije na Svjetskom Prvenstvu u Bremenu,2008. , 5. ZGFair Open Cup: 2. Mjesto u Hip-hop parovi , battle 2na2 ; 1. Mjesto. Pojedinci 1. Mjesto Formacije , Državno Prvenstvo u Samoboru 2009., 7. Mjesto Formacije na Europskom Prvenstvu u Kopru, 2009., 2. Mjesto Kup i Državno u Formacijama, 2010., 1. Mjesto u Formacijama, Hip-Hop parovima i Pojedincima , Kup Hrvatske u Splitu 2011., 1. Mjesto Pojedinci , Državno Prvenstvo , Velika Gorica 2011., 1. Mjesto Formacije , 2. Mjesto Battle pojedicni na Svjetskom Kupu ,Velika Gorica, 2011., 2. Mjesto Formacije Kup Hrvatske Split 2012., 1. Mjesta na Kupu i Državnom Prvenstvu u kategoriji Street Show Parovi, 2012. Sa ADF-om se također natjecao na televizijskom reality show-u „Supertalent“, gdje su na kraju završili u finalu na trećem mjestu. Tijekom godina pohađa brojne domaće i strane radionice ( Željko Božić , Artifex, Anthony Lee, Tight Eyez, Jaja Vankova, Pacman, Mike Song, Hok, Ian Eastwood) ali najveće iskustvo stječe ove godine kada je bio dio skupine od 5 mladića koji su pozvani da kao A.D.F. Crew predstavljaju po prvi puta Hrvatsku na najvećem i najprestižnijem svjetskom hip hop natjecanju :“ World Hip-hop Championship „ , koje se održalo u Las Vegasu, u 8. Mjesecu 2012., koje okuplja preko 2000 plesača iz preko 60 zemalja. Tamo je bio na radionicama od višestruke prvakinje Parris Goebel (Royal Family Crew, NZ) te trenutno najpoznatijeg plesnog para u svijetu : Les Twins. Krajem 2011. Sudjeluje i u novoj mađioničarsko- plesnoj predstavi od Luke Vidovića i Atomic Dance Factory-a ,koja se izvodi preko 30 puta ,do kraja sezone 2011./2012. Bio je i reklamno lice velike VIP ljetne reklame 2009. , te i pleše u spotovima od Franke Batelić, Frane Pehara , na raznim eventima ( Porin 2010., Weekend Media Festival 2010/2011, Topstars turneja, Dora 2012. , Ples sa Zvijezdama, Miss Universe 2010. ) Apsolvent je Zagrebačke Škole Ekonomije i Managementa ,te je i završio Osnovnu glazbenu školu Ivana pl. Zajca.

Osim stalne postave, plesači su dobivali i plesnu podršku sa svih strana. Prisjetite se plesnih spektakla u fotogaleriji, a njihove plesne izvedbe pogledajte u rubrici video na službenoj stranici Tvoje lice zvuči poznato..

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene