Počinje treći Ultra Europe Festival. Party vlak iz Zagreba stigao je u Split put partijanera!


Jedan od najvećih svjetskih festivala elektronske glazbe Ultra Europe Festival, na kojem će tijekom vikenda na četiri pozornice na Poljudu te sljedeći tjedan na Braču, Hvaru i Visu nastupiti više od stotinu izvođača te vrste glazbe.

Prvi partijaneri već su stigli - Očekuje se preko 180 tisuća ljudi!

Vezani članci Split: Vatrometom obilježen blagdan svetog Dujma - 2 Vatrometom u Splitu obilježen blagdan svetog Dujma, zaštitniika grada Split - Rezultati ekskluzivnog istraživanja Dnevnika Nove TV uoči lokalnih izbora 18 Ekskluzivno istraživanje Dnevnika Nove TV: Tri kandidata ističu se za čelno mjesto grada pod Marjanom, ali to ne znači da iznenađenja nisu moguća

Organizatori festivala očekuju više od 180 tisuća ljudi iz 140 zemalja, te nude dosad najbogatiji sadržaj s nikad atraktivnijim programom. Glamurozno otvorenje Ultra Europe Festivala na poljudskom stadionu je danas, a do nedjelje će nastupiti više od stotinu DJ-a i izvođača te vrste glazbe, koji će puštati 250 sati glazbe, među kojima su i Chemical Brothersi, David Guett, Axwell, Sven Vath i Hardwell. Nastupit će i Resless, Maurizio Schmitz, Christian Burkhardt, Alex Ranerro te mnogi drugi.

Tijekom Ultre u Splitu svi zainteresirani moći će se besplatno i anonimno testirati na hepatitis, a bude li potrebno, i odmah razgovarati s liječnicima. Pokretni InfoHep Centar (IHC) organizirali su europska krovna udruga "European Liver Patient's Association" (ELPA), Hepatos, Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije te grad Split. Testiranja će se obavljati od 18 do 21 sat u krugu stadiona na Poljudu te u Zrinjsko-Frankopanskoj ulici kod Ragbi kluba "Nada".

Za taj su se festival pripremile sve hitne službe u gradu - od policije, koja ne želi otkriti koliko će policajaca biti angažirano, nego poziva posjetitelje da poštuju sve upute, do vatrogasaca i Hitne medicinske pomoći, koji će za angažirati dodatne snage s obzirom na pozive "ultraša" protekle dvije godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook