Brak iz vedra neba

Osam mjeseci nakon prekida veze s glumcem Miranom Kurspahićem, "it" djevojka Nina Mia Čikeš udala se u Las Vegasu

Nina Mia Čikeš (Foto: Instagram) Nina Mia Čikeš (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Mia Čikeš (Foto: Instagram) Nina Mia Čikeš (Foto: Instagram) Nina Mia Čikeš (Foto: Instagram) Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) +0 Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Galerija

Nina Mia Čikeš dvogodišnju vezu s glumcem Miranom Kurspahićem prekinula je u prosincu 2017.

Mlada arhitektica sudbonosno "da" izgovorila je u dalekom Las Vegasu.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije ih briga što drugi misle Kourtney Kardashian podijelila fotke sa svog iznenadnog vjenčanja: ''Nakon malo tekile ovako je to izgledalo...''

Radi se i o poznatoj fashionistici Nini Mii Čikeš koja je domaćoj javnosti poznata i kao bivša djevojka ekscentričnog glumca Mirana Kurspahića s kojim je dvogodišnju vezu prekinula u prosincu 2017. godine.

Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Početkom godine, njezino srce osvojio je Ivan Jelčić koji joj je prije nekoliko sati na iznenađenje svih postao suprug i to u dalekom Las Vegasu u koji su golupčići pobjegli samo s kumovima.

Nina je nekoliko slika s vjenčanja podijelila na svom Instagram profilu. "Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu. Prvo hvala kumovima", napisala je ispod jedne fotografije, dok se ispod drugih "zahvalila" netalentiranom fotografu koji je ipak uspio pogoditi dva dobra kadra.

 

A post shared by Architektin (@nina.berlina) on

Par su upoznali zajednički prijatelji, a često znaju oduševljavati na društvenim mrežama fotkama s putovanja.

 

A post shared by Architektin (@nina.berlina) on

Čestitamo mladencima! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene