Ove nedjelje čeka vas veliko finale Supertalenta! Posljednja emisija donosi najatraktivnije, najzabavnije i najnevjerojatnije nastupe dosad.


Trinaest najboljih talenata izborilo je svoj ulazak u finale, a među njima ćemo gledati i malenog virtuoza na harmonici Stjepana Magdića. Mali virtuoz, čudo od djeteta, samo su neki od epiteta kojim svi oni koji su ga čuli kako svira opisuju malog harmonikaša. Njegov talent osvojio je i žiri i publiku Supertalenta koja ga je u prošloj emisiji poslala izravno u finale.

Vezani članci Ashley Colburn i Bojan Jambrošić - 7 Što to sve povezuje Amerikanku Ashley Colburn i Bojana Jambrošića, koji su jednostavno kliknuli na prvu? Fani Čapalija - 2 Što to veže Fani Čapaliju, Giannu Apostolski i Natašu Bebić osim ljubavi prema rodnom Splitu?

'Bio sam jako sretan i malo sam plakao od sreće', rekao je Stjepan.

U mjestu Siča za ovog su malog glazbenika svi čuli. A veselo je bilo i u školi koju pohađa Stjepan, a koja ima samo četiri učenika.

'Prijatelji su mi čestitali i bili su sretni', kratko i slatko kaže.

Harmoniku je vidio prvi put kad je imao tri godine na svadbi, a počeo ju je svirati s pet godina, iako ga u glazbenu školu čak nisu htjeli primiti. Otada nagrade samo niže.

'Sa šest godina sam bio u Italiji i osvojio sam prvu nagradu, sa sedam godina sam bio u Puli osvojio sam isto prvu nagradu, sa osam godina sam bio u Mariji Bistrici i u Daruvaru', skromno kaže.

Želja malog Stjepana je jednoga dana upisati Glazbenu akademiju, a prije toga ga čeka veliko finale Supertalenta. Tamo ćemo gledati i i Devina Juraja, plesne skupine Brutala, Transform' Crew', Step'n' Jazz, pjevača Erika Baliju, pole Dancera Petra Brunu Bašića, hoopericu Jelenu Znaor, Malce, Lanu i Vicky, a.k.a Crescendo, Luku Pirića i Tomyja Mihičinca. Tko će od njih postati novi Supertalent, ne propustite doznati ove nedjelje!

 

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i Snapchatu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!