britka na jeziku

Twerkerica Sarah obračunala se s hejterima: "Treba vas biti sramota"

Sarah Seifert (Foro: Instagram) Sarah Seifert (Foro: Instagram) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Seifert (Foro: Instagram) Sarah Seifert (FOTO: Anamaria Batur) - 2 Sarah Seifert (FOTO: Anamaria Batur) - 1 Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) +0 Sarah Seifert (Foro: Pixsell) Galerija

Potaknuta lavinom negativnih komentara, twerkerica Sarah Seifert odlučila se obračunati s hejterima.

Twerkerica Sarah Seifert svojim je nastupima na Supertalentu podigla neviđenu prašinu i tako privukla pozornost mnogih. Dok ju jedni hvale, drugi se zgražaju. Sarah se u posljednje vrijeme hrabro nosi s mnoštvom negativnih komentara na društvenim mrežama pa se odlučila i javno obračunati s hejterima.

Pogledaj i ovo showbuzz seksi twerkerica Zaludjela Hrvatsku "miješanjem" bujne pozadine, a sad i slavnoga glazbenika: Pohvalila se velikim uspjehom

Sarah Seifert (Foro: Pixsell) Sarah Seifert (Foro: Pixsell)

"Je l' se osjećate bolje kad javno napišete komentar u kojem vrijeđate osobu koja se potrudila za ovo gdje je stigla? Mislim da vas treba biti sramota, znate li što kandidat proživljava i koliko se pripremao za nastup? Znate li da od jutra do mraka radite u studiju, možda žedni, gladni, a to nitko ne vidi? Znate li koliko budete umorni psihički i fizički, a znate da je sutradan isto to? Ja se ne sramim što sam iskrena i što sam rekla sve one stvari za ljude u Vukovaru. Hvala ljudima koji su tu za mene, stvarno ima vas i volim vas. Ali ljudi moji, naravno, i sami znate da je grad pun lažova i zabadalica koji nemaju život pa komentiraju VAS. Volim Vukovar kao grad, a ljude samo neke, jer svi ste vi ljudi, rijetko tko je čovjek", poručila je Sarah putem Facebooka.

Iako nije prošla u finale, nedvojbeno je da je Sarah uspješna u onome što radi. To potvrđuje i činjenica da su o njoj pisali ne samo domaći nego i svjetski mediji. Samim tim Sarah bi uskoro mogla napustiti Hrvatsku i svoj talent razvijati daleko od rodnog grada Vukovara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene