Potaknuta lavinom negativnih komentara, twerkerica Sarah Seifert odlučila se obračunati s hejterima.

Galerija


Twerkerica Sarah Seifert svojim je nastupima na Supertalentu podigla neviđenu prašinu i tako privukla pozornost mnogih. Dok ju jedni hvale, drugi se zgražaju. Sarah se u posljednje vrijeme hrabro nosi s mnoštvom negativnih komentara na društvenim mrežama pa se odlučila i javno obračunati s hejterima.

Sarah Seifert (Foro: Instagram)
Sarah Seifert (Foro: Pixsell)

Vezani članci Polina Mytko - 9 Tko se sjeća zanosne Ruskinje iz "Supertalenta"? Objavila je neobičnu snimku s vidikovca na Biokovu Sarah Seifert - 3 Zaludjela Hrvatsku "miješanjem" bujne pozadine, a sad i slavnoga glazbenika: Pohvalila se velikim uspjehom

"Je l' se osjećate bolje kad javno napišete komentar u kojem vrijeđate osobu koja se potrudila za ovo gdje je stigla? Mislim da vas treba biti sramota, znate li što kandidat proživljava i koliko se pripremao za nastup? Znate li da od jutra do mraka radite u studiju, možda žedni, gladni, a to nitko ne vidi? Znate li koliko budete umorni psihički i fizički, a znate da je sutradan isto to? Ja se ne sramim što sam iskrena i što sam rekla sve one stvari za ljude u Vukovaru. Hvala ljudima koji su tu za mene, stvarno ima vas i volim vas. Ali ljudi moji, naravno, i sami znate da je grad pun lažova i zabadalica koji nemaju život pa komentiraju VAS. Volim Vukovar kao grad, a ljude samo neke, jer svi ste vi ljudi, rijetko tko je čovjek", poručila je Sarah putem Facebooka.

Iako nije prošla u finale, nedvojbeno je da je Sarah uspješna u onome što radi. To potvrđuje i činjenica da su o njoj pisali ne samo domaći nego i svjetski mediji. Samim tim Sarah bi uskoro mogla napustiti Hrvatsku i svoj talent razvijati daleko od rodnog grada Vukovara.