Twerkerica Sarah Seifert vrućom je snimkom počastila svoje obožavatelje.

Galerija


Nakon nastupa na Supertalentu karijera twerkerice Sare Seifert krenula je uzlaznom putanjom. Mlada Vukovarka sve češće nastupa po klubovima u kojima se nerijetko najavljuje kao zvijezda večeri.

Vezani članci Sarah Seifert (Foto: Instagram) Njezine vruće fotografije i ples i danas su san mnogih muškaraca: "Tvoju ljepotu ništa ne može zamijeniti" Irma Vujić (Foto: Screenshot Youtube) Polugola Irma twerkala je i pokazala što može s guzom u spotu naše poznate grupe

Svojim nastupima dovodi atmosferu do usijanja, a to dokazuje i snimka jednog nastupa koju je Sarah objavila na svom Instagramu. "Luda bila i ostala", napisala je Seifert pored vruće snimke koja je do sada pregledana 9000 puta.

Sarah Seifert (FOTO: Instagram)
Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) Foto: PR

"Lomiš, kraljice", "Idemo, samo naprijed", "Wow", "Savršenstvo", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod videa. Kritika ovog puta nije bilo, no čak i da jest, Sarah je i na njih navikla. Pogotovo nakon "okršaja" s Martinom Tomčić koja nije krila zgražanje Sarinom točkom.

Nastup u showu koji ju je proslavio podigao je toliko prašine da su se čak i britanski mediji raspisali o njoj. A to joj je i bio cilj jer, kako je najavila, Sarah uskoro planira napustiti Hrvatsku.

 

A post shared by Twerk dancer (@gg_queen1) on