"Trenutno sam Fajči – prijelazni stadij između Filipa i Tajči!", otkriva Filip Dizdar


Ove nedjelje u ''Tvoje lice zvuči poznato" Damir Kedžo ulazi u uski korzet i postaje Carmen. ''Meni je to ultimativno pjevanje. Mislim da interesantnije od ovog ne može. Nemam tu tehniku, nisam to nikada radio'' – izjavio je Kedžo, no vidjet ćemo uskoro kako je uspio savladati zahtjevnu Carmen i kako će otpjevati jednu od najpoznatijih arija ove opere, ''Habaneru''.

Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: PR)

Žanamari će postati Billy Joel, a otpjevat će poznati hit ''Uptown girl''. ''Zanimljiv mi je taj njegov pogled. Svi znamo tu pjesmu.'' – komentira Žanamari koja odijeva za ovu prigodu odijelo automehaničara, baš kao što je Billy Joel odjeven u spotu njegovog hita iz 80-ih.

Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: PR)

U nedjelju saznajemo i koga je Matteo izabrao za svog jokera, kome je podario povjerenje da umjesto njega otpjeva pjesmu Hello jedinstvene Adele. On je svog jokera nazvao ''jokadele'', a vidjet ćemo hoće li ta osoba opravdati Matteovo povjerenje.

''Trenutno sam Fajči – prijelazni stadij između Filipa i Tajči.'' – komentirao je Filip ususret šestoj emisiji showa u kojoj je dobio zadatak otpjevati Tajčinu pjesmu ''Smokvica''. Filip će biti našminkan i odjeven baš kao Tajči u ovom spotu, a iza njega je nekoliko dana treniranja njenih specifičnih plesnih pokreta i gestikulacija.

Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: PR)

Fil Tilen zabavit će nas hitom ''Sexy and I kow it'' grupe LMFAO. ''Moram se skinuti gol pred milijun ljudi, to mi je malo tlaka.'' – komentirao je Fil, no on zna da će morati proći transformaciju i imitaciju spota u potpunosti te će pristati na sve elemente.

Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: PR)

Hanu Hegedušić vidjet ćemo u ulozi četvrte članice žirija ovotjedne emisije, Danijele Martinović, a izvest će dvije njene pjesme, ''Neka mi ne svane'' i ''Pleši sa mnom''. Lanu Jurčević čeka muška uloga, transformacija u Seana Paula i pjesma ''Temperature'', a Ana Maras će nas ove nedjelje u showu Nove TV podsjetiti na hit Vlade Kalembera ''Vino na usnama''.

Ne propustite novu emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Doživite transformaciju zabave uz Vip!