Jedva čekamo

TKO JE JOKER? Zavirite u novu epizodu i pogledajte kako teku transformacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od ove nedjelje očekuje vas joker izvođač. To još nismo vidjeli u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Nakon prve dvije epizode treće sezone hit showa 'Tvoje lice zvuči poznato' ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuju još atraktivniji i uzbudljiviji nastupi osmero kandidata.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Vidjet ćemo tako brojne nevjerojatne transformacije, a ono čemu se gledatelji najviše vesele jest vidjeti kome će Ana Maras Harmander prepustiti svoju transformaciju. Naime, novitet ove sezone jest i joker izvođač, tako će se ove nedjelje, umjesto Ane na pozornici pojaviti joker kao Jennifer Lopez.

Osim joker izvođača, zanimljivo će biti vidjeti i nastupe slavnog oca i njegovog sina. Lana Jurčević i Hana Hegedušić mijenjaju spol kako bi postale Julio i Enrique Iglesias. Nakon Shakire, za koju je morala naučiti tekst na španjolskom jeziku, Lanu ovoga puta čeka izvođenje Enriqueove pjesme 'Duele El Corazon'. Hana je, ništa manji zavodnik svog vremena, otac Julio, a otpjevat će pjesmu 'Si Me Dejas No Vale'.

Zabavnu transformaciju u popularnu teen pjevačku zvjezdu Arianu Grande donosi Damir Kedžo koju, kaže, iznimno cijeni. Pjesma 'Problem' suočit će ga, ističe, s brojnim problemima. Svoj nastup u tijelu Ariane Grande ocjenjuje puno zahtjevnijim od transformacije u Britney jer ga, između ostalog, čeka i potpuna depilacija, štikle i zahtjevna koreografija. „Kad sam shvatio da ću em dobiti štikle, em će me cijelog izdepilirat pa u tome svemu dobit i koreografiju i pjevat i plesat, ipak je s Britney bilo malo lakše.“, rekao je Kedžo komentirajući ozbiljnost zadatka koji ga očekuje.

Fil Tilen bit će Richard iz Right Said Freda za kojeg kaže da „niti pjeva, niti repa, niti priča“. Kako bi upotpunio vokalnu izvedbu najavio je da će se probuditi tik prije nastupa, ne bi li dobio jutarnju boju glasa za pjesmu 'I'm Too Sexy'.

Mattea Cetinskog na ruletu dopao je legendarni Dino Dvornik, s kojim je očaran. Izvest će njegovu pjesmu 'Ti si mi u mislima', kako kaže „iz gušta“ pa će gledatelje zasigurno veseliti vidjeti njegov nastup.

U nedjelju na pozornici popularnog showa gledatelje očekaju i Đavoli zahvaljujući Žanamari Perčić koja će se transformirati u Nenu Belana, a najproblematičnije u tom podvigu istaknula je njegov specifičan naglasak, na čemu predano radi s Mariom Petrekovićem.

Filip Dizdar baca se na prvu žensku transformaciju i to u izazovnu Kasandru, popularnu pjevačicu 90-ih godina. Očekuje ga izazovni ženski outfit jer to od njega zahtijeva Kasandrina pjesma 'I've Got a Feeling' .

Ne propustite novu emisiji Tvoje lice zvuči poznato ove nedjelje u 20 sati!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene