Show se nastavlja

Hoće li Ana nadmašiti Pink? Hoće li Hana oduševiti Danijelu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šesta epizoda bit će i poseban izazov za Hanu Hegedušić koja ima zadatak pretvoriti se u Danijelu Martinović

Nakon što je u prošloj emisiji Ana Maras Harmander kao Pink osvojila 83 boda što je ujedno i maksimalan broj bodova u emisiji ikad u ove tri sezone emitiranja popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', sada ju čeka novi izazov, a to je transformacija u Vladu Kalembera.
''Teško mi je bit smirena, teško mi je bit jednostavna. Nisam ja taj tip.'' – izjavila je temperamentna Ana koja će pokušati što više svoj glas približiti 'rašpavom' glasu popularnog pjevača, i to u pjesmi ''Vino na usnama''.

Pogledaj i ovo showbuzz Tvoje lice zvuči poznato SPEKTAKULARNI MATTEO POBIJEDIO "Najbolji si Cetinski, genijalan si!"

Šesta epizoda bit će i poseban izazov za Hanu Hegedušić koja ima zadatak pretvoriti se u Danijelu Martinović, a upravo će ju ona ocjenjivati kao četvrti član žirija. Hana će otpjevati dvije različite Danijeline pjesme, ''Neka mi ne svane'' i ''Pleši sa mnom'', a ono što mnogi možda ne znaju je da je Hana već imala prilike surađivati s Danijelom jer je bila u spotu Magazina za pjesmu ''Mir, mir do neba''.

OVDJE pogledajte kako je Hana izgledala 90-ih u spotu Magazina.

Kako će se Hana sada snaći u ulozi same Danijele, te kako će ju pjevačica ocijeniti, saznat ćemo ove nedjelje.

Lanu nakon Halida čeka transformacija u Seana Paula, ali i pjesma s najviše teksta ikad u ovom showu i to još na slangu, ''jamajkanskom'' engleskom. ''Kad sam ušla u analizu, malo dublje, toga što trebam raditi, malo mi se smučilo. Mislim da je ovo vrhunac onoga što moram naučiti''- iskrena je Lana.

Bit će zanimljivo vidjeti i transformaciju Filipa Dizdara u Tajči. ''Ovo mi je definitivno najteža transformacija. Po svemu'' - iskren je bio Filip koji će izvesti pjesmu ''Smokvica''. Fil Tilen gledatelje i žiri ove nedjelje zasigurno će zabaviti s izvedbom i plesnom koreografijom na pjesmu Sexy and I know it od LMFAO.

Žanamari će postati Billy Joel i vratiti nas u osamdesete dok će nas Kedžo pokušati zadiviti opernim pjevanjem, ali i izgledom Carmen, te nas uvući u priču jedne od najpopularnijih opera na svijetu. Matteo Cetinski odabrao je jokera tako da ćemo tek otkriti tko će umjesto njega zapjevati kao jedinstvena Adele. Je li se Matteo odlučio za žensku ili mušku osobu, te hoće li mu njegova ''jokadele'' donijeti veće bodove žirija, tek ćemo saznati ove nedjelje u još jednoj ultra zabavnoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Ne propustite novu emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene