Matteo Cetinski utjelovit će Cher, baš kao i Hana Hegedušić. Bit će to jedan vrlo zanimljiv i napet mini-dvoboj.


Kazališna, televizijska i filmska glumica Nives Ivanković četvrta je članica žirija ovotjedne emisije showa Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato''. Nives se pridružuje ocjenjivanju i komentiranju natjecatelja zajedno sa Sandrom Bagarić, Tomom in der Muhlenom i Goranom Navojcem, a tko će ju najviše impresionirati svojim nastupom tek ćemo vidjeti. ''Priželjkivala sam biti dio ovog showa, ali ne kao izvođač jer se ne bih snašla.'' – ovom je izjavom Nives ujedno i pohvalila sve hrabre i talentirane natjecatelje showa koji se iz tjedna u tjedan upuštaju u novu avanturu transformacije u neku glazbenu legendu.

Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)

Da je ovaj show zaista prepun izazova, svjedoče i sve dosadašnje nevjerojatne transformacije, a taman kad smo mislili da smo sve vidjeli, show donosi neka nova iznenađenja. Toga neće manjkati ni u osmoj emisiji, a jedna od zabavnijih transformacija bit će definitivno i transformacija Mattea Cetinskog u Cher. Nakon Čolića, Matteo će opet dobiti ženske atribute, visoke pete, steznik, haljinu i frizuru Cher, i to iz spota pjesme ''Shoop Shoop Song''.

Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)

No, Matteo,koji je u prošlotjednoj epizodi utjelovio Zdravka Ćolića, neće biti jedina Cher emisije, jer je isti zadatak dobila i Hana Hegedušić koja će otpjevati ''Strong enough''. Bit će zanimljivo vidjeti tko će pobijediti u ovom mini-dvoboju. ''Ja utjelovljujem Cher, a ona glumi Cher. Posebno zadovoljstvo će mi biti pobijediti ju.'' – objasnio je Matteo te dodao kako je sada već opušten i da se veseli ovoj transformaciji.

Tvoje lice zvuči poznato (FOTO: Dnevnik.hr)

Filip Dizdar zaplesat će i zapjevati kao Jason Derulo, te posegnuti prema visokim tonovima pjesme ''Want to want me''. Dok će Lana ovaj put samo uživati u nastupima, što svog jokera koji umjesto nje postaje Jessie J, što kolege Damira Kedže koji će se transformirati u Lanu, što ostalih šestero natjecatelja, ostali će opet morati proći sate i sate vježbajući, šminkajući se, frizirati, bojati, i totalno zaboraviti na sebe, kako bi postali netko drugi. Ana Maras Harmander već je primijetila kako gljiva njoj gotovo uvijek donese nekog izvođača po ukusu njezinih roditelja, a Mišo Kovač je definitivno na toj listi omiljenih. Fil Tilen napokon će i repati, i to zahvaljujući imitaciji spota C+C Music Factory, a Žanamari ne krije oduševljenje transformacijom u Princea. ''Ne mogu pogledati taj spot bez da poludim skroz. Mislim da me nitko neće moći zaustaviti ako krenem suziti.'' – iskrena je Žanamari.

Ne propustite novu emisiju ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a.