Damir Kedžo je sjajno utjelovio Britney Spears i zauzeo drugo mjesto u prvoj večeri treće sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.


Najiščekivaniji show vratio se na male ekrane. Spektakularno je otvorena treća sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Prvu večer obilježila je nastupom i transformacijom Hana Hegedušić. Sjajna Hana oduševila je stručni žiri i svoje kolege transformiravši se u Mladena Grdovića. Izvela je njegov singl 'Bolje živim nego ministar' i zaista frapirala transformacijom.

No, nije Hana bila jedina koja je briljirala. Treba zaista istaknuti i drugoplasiranog Damira Kedžu. Da je Kedžo veliki talent, zna se odavno, no ova vještina transformacije dokazala je da je pravi genijalac, što mu je rekla i Sandra Bagarić. Kedžo je, naime, utjelovio Britney Spears te zauzeo visoko drugo mjesto. Toliko vjerno pretvorio se u pop princezu da je osvojio veliku bodovnu podršku žirija i glasača. Pjesmom 'Oops I Did It Again' oduševio je sve, a posebno spomenutu Sandru. 'Ti si genije, ti možeš zaista sve. Ti si čudo glasovno', rekla je Damiru Sandra.

Gostujući član žirija Saša Lozar zabrinuo se za Kedžinu muškost! 'Testići su ti okej?', pitao ga je Saša, na što mu je Damir uzvratio 'Znaš kako to boli!'? Saša je odgovorio da zna, pa zato i pita. Kedžo se pošteno namučio za svoju transformaciju.

Tvoje lice zvuči poznato gledajte nedjeljom od 20:10 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.