Filip Dizdar bio je sjajna Kasandra, dok je Damir Kedžo utjelovio slatkicu Arianu. Tvoje lice zvuči poznato donijelo je nove sjajne nastupe, a mi vas pitamo - Tko vam je bio bolji?


Mario Petreković jednostavno se ne može poraziti. Sreća za kandidate treće sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pa je Petreković sinoć nastupio isključivo u funkciji jokera Ane Maras Harmander. Utjelovio je za potrebe showa Jennifer Lopez, i potpuno oduševio žiri i kolege te pobijedio. Prema Aninom izboru, ali i njezinog jokera Maria, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna 'Autonomnoj ženskoj kući Zagreb – Žene protiv nasilja nad ženama'.

Vezani članci Slika nije dostupna TRANSFORMACIJA KOJA JE ODUŠEVILA Ana razbacala sve oko sebe i osigurala pobjedu Slika nije dostupna Filip Dizdar vraća nas u doba legendarnih The Beatlesa

Petreković je bio prava, ženstvena Jennifer, no nije bio jedini koji je utjelovio ženu. U ženskim ulogama našli su se i Damir Kedžo te Filip Dizdar. Dečki su izgledali sjajno. Kedžo je oduševio utjelovivši slatku Arianu Grande, dok je Dizdar bio pomalo zastrašujuća Kasandra. Kedžo je oduševio i izgledom i vokalom, a pohvale je pobrao i Filip. Tko je vama bio draži? Tko vam je bio bolji? Kedžo kao slatka Ariana? Filip kao 'agresivna' Kasandra?

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.