Ana Maras Harmander rasturila je u showu "Tvoje lice zvuči poznato", utjelovivši Matu Mišu Kovača.


Mišo Kovač zavladao je pozornicom showa "Tvoje lice zvuči poznato". Utjelovila ga je Ana Maras Harmander, održavši mali koncert u ulozi legendarnog Kovača. Njena imitacija bila je pun pogodak te je izazvala pravo oduševljenje. Već prvom pjesmom podigla je publiku na noge, a držala ih je u transu do kraja. Završila je nastup singlom "Nikoga nisam volio tako". Kao i pravi Mišo, Ana je dio pjesama izvela rukama! S njom je uživala je i sjajna publika, koja je bila na nogama otpočetka do kraja.

Budući da je nedavno objavljena vijest da će se Kovačeva pjesma slušati na Marsu, čija bi pjesma "Poljubi zemlju" mogla svirati stručnjacima američke svemirske agencije NASA, pitamo se bi li mogla i Ana proći kao zabavljačica slavnih znanstvenika. Njena izvedba također je svemirska, ravno za Mars! Slažete li se?

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebooku, Instagram, Twitter i YouTube.