Zgodni Ivan Čobrnić potpuno je zaludio ženski dio populacije.

Galerija


Na listi najpoželjnijih Dalmatinaca uskoro bi se mogao naći i Ivan Čobrnić. Markantni student ekonomije zaludio je nježniji spol. Ivan inače živi u Splitu gdje se bavi malim nogometom. U slobodno vrijeme svira gitaru, a nedavno je, zahvaljujući atraktivnom izgledu, postao i model. Neodoljive plave oči bile su Ivanova ulaznica u modni svijet. Iako je tek na početku, već snima kampanje za inozemno tržište. Tek se vratio iz Nizozemske, a već leti u Mumbai na iduće snimanje.

Ivan Čobrnić (Foto: Instagram)
Ivan Čobrnić (Foto: Instagram)

Nikada ranije nije imao iskustva s modelingom, no po fotografijama koje objavljuje na svom profilu na Instagram da se naslutiti kako se vrlo brzo opustio pred objektivima. Opuštenije su i djevojke u njegovom društvu jer Ivan je, barem sudeći prema društvenim mrežama, još uvijek solo. Zahvaljujući tome djevojke mu se nemilice upucavaju.

"Neka se drugi modeli slobodno spakiraju i odu doma", "Obaraš", "Wow, tvoje oči. Prezgodan si", samo su neki od komentara ispod Ivanovih Instagram fotografija. Nedvojbeno je da će mu karijera modela krenuti uzlaznom putanjom, a broj obožavateljica sve više rasti.

 

A post shared by ⛱ (@ivancobrnic) on

 

A post shared by ⛱ (@ivancobrnic) on