Mnoge poznate osobe i njihovi klinci nisu mogli propustiti premijeru domaćeg filma 'Zagonetni dječak'.


Nepune dvije godine nakon premijere 'Koka i duhova', koji je sa 86.000 gledatelja postao jedan od najuspjelijih domaćih filmova u novijoj povijesti, u kina dolazi "Zagonetni dječak", novi nastavak serijala o likovima iz romana Ivana Kušana u produkciji Kinorame iz Zagreba.

Vezani članci Cabaret preko veze Mila Elegović istaknula raskošan dekolte, a mlađahnim izgledom oduševila je i Ecija Ojdanić Anita Dujić (Foto: Instagram) Nakon dva ljubavna brodoloma napokon istinska sreća: Manekenka Anita Dujić čeka prvo dijete!

U glavnoj ulozi Koka ponovno se pojavljuje talentirani mladi Antonio Parać, koji je u međuvremenu uočljivo odrastao, ali još nije prerastao ulogu osnovnoškolca sklonog detektivskim istraživanjima.

>> Dnevnik.hr donosi prvu scenu avanturističkog 3D spektakla!

Filmom su bili oduševljeni klinci Joška Lokasa, kao i djevojčice glumice Ecije Ojdanić. Jaku glumačku dječju ekipu podržala je glumica Judita Franković, a u publici je još bio poznati par Ivan Veljača i manekenka Anita Dujić.

Zagonetni dječak

Scenarij Hane Jušić napisan u suradnji s kolegama Žarkovićem i Kušanom temeljen je na romanu "Zagonetni dječak" Ivana Kušana, u čijem je središtu veliko zanimanje Koka i njegova pomalo šeprtljava prijatelja Tome za novog, šu

Sve što dječaci o njemu znaju jest da živi u domu za nezbrinutu djecu. Kad su pod njegovom klupom pronašli pismo majci, potvrdili su tezu da novi kolega krije neku mračnu tajnu...

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook