Netta je pokorila Eurosong, a sada svih zanima tko je ona zapravo.

Galerija


Netta je sinoć postala globalna zvijezda. Iako je borba bila tijesna, Izrael je sinoć nakon dvadeset godina osvojio Eurosong.

Vezani članci Damiano David Seksi Talijana s Eurosonga sada uspoređuju s princezom Dianom, a sve će vam biti jasno kada vidite fotke Hurricane Evo kako je zapravo trebao izgledati nastup Srpkinja na Eurosongu, u posljednjem trenutku došlo je do velikih promjena

Netta je pjevačica rođena 1993. godine u Hod HaSharonu. S roditeljima se dosta selila pa je tako jedno vrijeme čak živjela i u Nigeriji.

Od malena daje sve od sebe da bude poznata i da se bavi glazbom, a dok joj to nije polazilo za rukom konobarila je te radila kao teta u vrtiću. Čak je i volontirala u paramilitarnim izraelskim obrambenim snagama.

Netta je pobjednica natjecanja "The Next Star", a Izrael na Eurosong posljednjih pet godina šalje upravo pobjednika ovog natjecanja. Ipak, ni tu nije sve išlo po špagi. Netta je u jednom trenutku skoro ispala iz natjecanja, no žiri ju je spasio od ispadanja.

Netta na Youtube-u ima preko 28 milijuna pregleda pjesme s kojom je pobijedila, a na Instagramu također broji toliko obožavatelja da može konkurirati svakoj već postojećoj showbiz zvijezdi.

Pjesma ''Toy'' govori o pravdi u društvu te ženskoj snazi. Cilj pjesme je da pokreće sretnu energiju.

 

A post shared by netta barzilai (@nettabarzi) on

 

A post shared by netta barzilai (@nettabarzi) on

 

A post shared by netta barzilai (@nettabarzi) on

 

A post shared by netta barzilai (@nettabarzi) on