trnovit put do uspjeha

Znate tko je Netta, pobjednica Eurosonga? Doznali smo detalje koji će vas iznenaditi

Eurosong Izrael (FOTO: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL) Eurosong Izrael (FOTO: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Eurosong Izrael (FOTO: Getty) Eurosong Izrael (FOTO: Youtube) Eurosong Izrael (FOTO: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL) +0 Netta Barzilai (FOTO: Instagram) Galerija

Netta je pokorila Eurosong, a sada svih zanima tko je ona zapravo.

Netta je sinoć postala globalna zvijezda. Iako je borba bila tijesna, Izrael je sinoć nakon dvadeset godina osvojio Eurosong.

Pogledaj i ovo Netta Barzilai (Foto: AFP) Tim je spreman Na pjesmi Indire Levak za odlazak na Euroviziju radi tvorac pobjedničke skladbe iz 2018. godine

Netta je pjevačica rođena 1993. godine u Hod HaSharonu. S roditeljima se dosta selila pa je tako jedno vrijeme čak živjela i u Nigeriji.

Od malena daje sve od sebe da bude poznata i da se bavi glazbom, a dok joj to nije polazilo za rukom konobarila je te radila kao teta u vrtiću. Čak je i volontirala u paramilitarnim izraelskim obrambenim snagama.

Netta je pobjednica natjecanja "The Next Star", a Izrael na Eurosong posljednjih pet godina šalje upravo pobjednika ovog natjecanja. Ipak, ni tu nije sve išlo po špagi. Netta je u jednom trenutku skoro ispala iz natjecanja, no žiri ju je spasio od ispadanja.

Netta na Youtube-u ima preko 28 milijuna pregleda pjesme s kojom je pobijedila, a na Instagramu također broji toliko obožavatelja da može konkurirati svakoj već postojećoj showbiz zvijezdi.

Pjesma ''Toy'' govori o pravdi u društvu te ženskoj snazi. Cilj pjesme je da pokreće sretnu energiju.

 

A post shared by netta barzilai (@nettabarzi) on

 

A post shared by netta barzilai (@nettabarzi) on

 

A post shared by netta barzilai (@nettabarzi) on

 

A post shared by netta barzilai (@nettabarzi) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene