Odabranica nogometaša Tina Jedvaja, Dina Dragija, nije samo lijepa, već je i uspješna.

Galerija


Naši nogometni reprezentativci nemaju sreće samo u karijeri, već i u ljubavi.

Vezani članci Dina Dragija (Foto: Instagram) Zasluženi odmor udvoje: Djevojka mladog Vatrenog Tina Jedvaja pokazala savršeno tijelo u crvenom bikiniju Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram) Nova generacija žena nogometaša: Djevojke i supruge koje su osvojile srca naših reprezentativaca!

Hrvatski nogometaši ovih dana imaju velike šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Rusiji, a već sada osvojili su srca brojnih mladih, lijepih i talentiranih dama koje su im najveća podrška.

 

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

Jedan je od njih 22-godišnji Tin Jedvaj, koji inače igra u njemačkom Bayer Leverkusenu, a njegova odabranica je plavokosa ljepotica Dina Dragija, koja je i vrlo bliska prijateljica s Izabel Kovačić, suprugom Tinova suigrača iz reprezentacije Matea Kovačića.

Tin Jedvaj cura (Foto: Instagram)
Tin Jedvaj cura Izabel (Foto: Instagram) Foto: Instagram

A da nije "samo" lijepa, Dina je dokazala diplomom s Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije, a tema njezina završnog rada bila je "Vanjska politika Jugoslavije od 1945. do 1956. godine".

 

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

"Ponosan na tebe. Sljedeći korak - Kings College", napisao je zaljubljeni Tin ispod slike svoje djevojke koja je pozirala s radom u elegantnoj, crvenoj haljini s minimalno make-upa.

 

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

U isto vrijeme, na svom se profilu na Instagramu djevojkom pohvalio i vratar Danijel Subašić, koji je sa svojom Antonijom već 16 godina, a njihova je ljubav prebrodila sve kušnje.

Bravo, dečki, tako se to radi!