Lijepa i uspješna

Kad si sretan, pohvali se djevojkom na Instagramu: Tin Jedvaj puca od ponosa zbog uspjeha svoje Dine!

Tin Jedvaj cura (Foto: Instagram) Tin Jedvaj cura (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tin Jedvaj cura (Foto: Instagram) Tin Jedvaj cura Izabel (Foto: Instagram) Tin Jedvaj cura (Foto: Instagram) Tin Jedvaj cura (Foto: Instagram) +0 Tin Jedvaj (Foto: Instagram) Galerija

Odabranica nogometaša Tina Jedvaja, Dina Dragija, nije samo lijepa, već je i uspješna.

Naši nogometni reprezentativci nemaju sreće samo u karijeri, već i u ljubavi.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić i Dina Dragija (Foto: Instagram) Bliske prijateljice Izabel Kovačić i djevojka Tina Jedvaja druže se u Londonu i nevjerojatno sliče jedna na drugu

Hrvatski nogometaši ovih dana imaju velike šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Rusiji, a već sada osvojili su srca brojnih mladih, lijepih i talentiranih dama koje su im najveća podrška.

 

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

Jedan je od njih 22-godišnji Tin Jedvaj, koji inače igra u njemačkom Bayer Leverkusenu, a njegova odabranica je plavokosa ljepotica Dina Dragija, koja je i vrlo bliska prijateljica s Izabel Kovačić, suprugom Tinova suigrača iz reprezentacije Matea Kovačića.

Tin Jedvaj cura Izabel (Foto: Instagram) Tin Jedvaj cura Izabel (Foto: Instagram) Foto: Instagram

A da nije "samo" lijepa, Dina je dokazala diplomom s Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije, a tema njezina završnog rada bila je "Vanjska politika Jugoslavije od 1945. do 1956. godine".

 

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

"Ponosan na tebe. Sljedeći korak - Kings College", napisao je zaljubljeni Tin ispod slike svoje djevojke koja je pozirala s radom u elegantnoj, crvenoj haljini s minimalno make-upa.

 

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

U isto vrijeme, na svom se profilu na Instagramu djevojkom pohvalio i vratar Danijel Subašić, koji je sa svojom Antonijom već 16 godina, a njihova je ljubav prebrodila sve kušnje.

Bravo, dečki, tako se to radi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene