Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gledatelji se sjećaju Nataše iz istoimenog filma koji je bio odskočna daska i obećavao sjajnu karijeru. Na žalost, nije sve išlo po planu.


Film 'Nataša' iz 2001. godine poznatog glumca i redatelja Ljubiše Samadžića za mladu Tijanu Kondić bio je odskočna daska i obećanje sjajne karijere. Tijana je pohađala gimnaziju kada su je vidjeli lovci na talente. Njezine fotografije poslali su Ljubiši koji je na kraju, između 500 djevojaka, izabrao baš nju za naslovnu ulogu u svom novom filmu.

Vezani članci Karen Cheng Genijalna je! Pokazala kako svatko može stvoriti iluzije s velikog platna, stvarno je jednostavno Vanessa Hudgens i Alex Pettyfer Za ulogu su ga šminkali čak i po 5 sati svaki dan, a nakon snimanja je provodio vlastiti eksperiment

Film je pričao priču o buntovnoj kćeri ubijenog policajca koja je pokušavala doznati tko joj je ubio oca. Film je naišao na odličnu reakciju publike, ali i filmske kritike. Tijana je za tu ulogu osvojila brojne nagrade između kojih treba spomenuti prestižnu 'Zlatnu arenu' na filmskom festivalu u Puli. Nakon 'Nataše' zaredale su se uloge u filmovima 'Bumerang', 'Ledina' i 'Sistem'...

Kada je završila gimnaziju i pokušala nastaviti filmsku karijeru, stvari nisu krenule onako kako je planirala. Tri puta je pokušala upisati Fakultet dramskih umjetnosti, ali bez obzira na popularnost, talent i iskustvo, u tome nije uspjela. Razočarana, upisala je filozofiju, svjetsku književnost i jednostavno nestala sa scene. I dan danas povremeno odlazi na kastinge, ali svoju je energiju usmjerila na postavljanje multimedijalnih izložbi inspiriranih književnošću.

Danas ima 31 godinu, ali i dalje možete prepoznati onu malu slatkicu koja je osvojila srca gledatelja.