Teret slave prelomio se na najmlađoj Trumpovoj kćeri Tiffany.


Tiffany Trump, najmlađa kći Donalda Trumpa, našla se u neugodnoj situaciji nakon što je stigla na reviju njujorškog tjedna mode. Organizatori su predsjednikovoj kćeri osigurali mjesto u prvom redu gdje inače sjede poznate osobe, utjecajni novinari i modni blogeri. No nitko od organizatora nije pretpostavio da pored nje neće nitko sjesti.

Vezani članci Slika nije dostupna Želi ''zaraditi'' svoje mjesto u obiteljskom carstvu, hoće li joj slavno ime odmoći? Slika nije dostupna PRVA OBITELJ SAD-a Upoznajte glamurozne nove stanare Bijele kuće!

Fotografija s revije na kojoj se jasno vide prazna mjesta pored 23-godišnjakinje odmah su osvanule na Twitteru. "Nitko ne želi sjediti pored Tiffany. Čim su ju ugledali odmah su otišli tako da su sad sjedala pored nje prazna", napisao je jedan korisnik.  

 Usamljena Tiffany tako je usamljeno pratila reviju koja se održala u ponedjeljak, a da joj se isti scenarij ne bi ponovio jučer je sa sobom povela prijatelje. Tako je barem bila sigurna da mjeseta pored nje neće zjapiti prazna.