zaslužna za njegov uspjeh

Damirovo srce osvojila je zgodna crnka! Manekenka priznala da joj je dečko ljubomoran

Damir Džumhur i Dejana Živković (FOTO: Instagram) Damir Džumhur i Dejana Živković (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Damir Džumhur i Dejana Živković (FOTO: Instagram) Galerija

Najuspješniji bosanski tenisač Damir Džumhur osim sportskim uspjesima pažnju javnosti privlači i atraktivnom djevojkom.

Ne padaju manekenke samo na nogometaše. Nekima od njih za oko zapinju i tenisači. Jedna od njih je i zanosna srpska manekenka Dejana Živković koja već gotovo godinu dana uživa u vezi s najboljim bosanskim tenisačem Damirom Džumhurom. Zanosna ljepotica u fokusu javnosti posebno se našla proteklih dana kada je svog dragog bodrila s tribina na Australian Openu.

 

A post shared by Deyana (@dejanazivkovic) on

Njezinu ljepotu, ali i srčanost bilo je nemoguće ne zamijetiti dok je gorljivo navijala za Damira. Mnogima je zapela za oko, no Damir razloga za ljubomoru nema. "On ima povjerenja u mene i samim tim i ne brine mnogo. Postoji doza ljubomore, ali u normalnim granicama", kaže Dejana. Džumhurovi sportski rezultati procvali su otkako ljubi atraktivnu manekenku, a upravo ona samu sebe smatra zaslužnom za njegov uspjeh.

 

A post shared by Deyana (@dejanazivkovic) on

Svoju vezu u početku su nastojali sakriti, no kemija među njima bila je i više nego očita. Par je u posljednje vrijeme nerazdvojan pa se mnogi pitaju hoće li se uskoro začuti i svadbena zvona. No, pitate li Dejanu reći će vam da joj brak još nije u planu. Trenutno je fokusirana na inozemnu karijeru koju već godinama gradi u Americi. "Ne razmišljam o udaji zasad. Za brak ima vremena. Ulaskom u ovu godinu imam još veću želju da se posvetim karijeri i poslu u Americi", izjavila je Dejana za Kurir.

 

A post shared by Deyana (@dejanazivkovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene