'Wildest dreams'

Nije odoljela poljupcima Eastwooda juniora - Što će reći dečko?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trijumfirala je na VMA MTV dodjeli nagrada, a iskoristila je priliku ipremijerno objavila novi spot za hit pjesmu 'Wildest Dreams'. Poznata je kao dobrica, no pretvorila se u pravu seksi zavodnicu!

Pop pjevačica Taylor Swift osvojila je MTV VMA nagrade u kategorijama za spot godine (Bad Blood), kao i za pop spot godine i najbolji spot ženskog izvođača. Tay je na dodjelu došla sa cijelom ekipom spota za pjesmu 'Bad Blood', uključujući i redatelja Josepha Kahna.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Nicki i Taylor opovrgnule sve tračeve: Svima su začepile usta!

Okružena prijateljicama predstavila je i novi spot 'Wildest dream' kojega su fanovi s nestrpljenjem dočekali.

Spot u retro stilu sniman je u Africi, a njezinu ljubav utjelovio je maneken i glumac Scott Eastwood – inače i sin hollywoodske legende Clinta Eastwooda. Taylor je u spotu zamijenila svoj prepoznatljivi plavokosi imidž i postala je zanosna crnka, a mnogi su se usporedili i s divom Elizabeth Taylor.

I dok se ona izmjenjivala ljubavne nježnosti (ali i još jedan dramatičan prekid u spotu) mnogi su se pitali gdje je njezin dečko DJ Calvin Harris?

 

35,000 amazing people in Glasgow last night!

A photo posted by Calvin Harris (@calvinharris) on

Prema njegovom Instagram profilu zabavljao je publiku u Glasgowu na partiju, dok se Tay nakon MTV showa sunčala u San Diegu. Hm, ima li razloga za ljubomoru? Nadamo se da mladi par ipak neće pokleknuti pred poslovnim obavezama...
 

 

Sunbathing in San Diego.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene