Nagađanja ne prestaju

Svi se pitaju hoće li pokleknuti i otkriti pravi razlog prekida?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su neko vrijeme djelovali kao savršen par, pjevačica Taylor Swift i njen dečko Calvin Harris prekinuli su svoju vezu.

Taylor Swift i njen sada bivši dečko Calvin Harris započeli su svoju vezu početkom ove godine, no ljubav ipak nije potrajala. Vijest o prekidu proširila se brzinom munje, no točan razlog prekida se ne zna. Šuškalo se da su prekinuli jer je Calvin išao na jeftinu tajlandsku masažu. Zna se zašto muškarci tamo idu, a zna i Taylor, pa se potpuno razočarala u svog ljubljenog.

Pogledaj i ovo showbuzz Mladi par uživa U zagrljaju novog dečka – ljeto je za njih počelo!

Slavna slatkica koja se bezbroj puta razočarala u ljubavi za GQ progovorila je o svojim vezama.

 

My first GQ cover! Thanks to GQ and everyone involved Photos by Michael Thompson Full story by Chuck Klosterman comes out next week.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

At the beach with GQ

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Taylor je izjavila da je općenito odlučna u odluci da u javnosti sačuva sliku prijateljskog odnosa sa svim bivšim ljubavima, iako u stvarnosti možda i nije tako.

Gdje joj je kraj? Slatkica uspjela ono o čemu mnogi sanjaju!

'Radim intervju i novinar me pita 'Kome je ova pjesma posvećena?'. A ja se nalazim u turbulentnom periodu života i šutim. Sjedim tako i znam da bih sačuvala dobar odnos s bivšim dečkom i da ne želim da njegova rodbina ili on pomisle kako ih napadam, samo odgovorim 'prijatelju kojeg sam izgubila'. To obično govorim", kazala je Taylor.

 

GQ

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Priznaje da je ponosna na sebe što nikada nije javno govorila o razlozima svojih prekida ili blatila nekoga unatoč tome što su je drugi tjerali na to.

'Nikada nisam rekla niti jedno njihovo ime tako da stoji ona narodna da ljudi imaju moć nad onim što ne kažu, a izgube je kada to izgovore. Činjenica je da nikada nisam rekla kome su moje pjesme posvećene čini da se osjećam kao da imam kartu u rukavu', rekla je.

Taylor se osvrnula i na nagađanja medija o tome da je pjesma 'Bad Blood' posvećena Katy Perry koja joj je 'zabila nož u leđa' započevši vezu sa njenim bivšim dečkom Johnom Mayerom.

'Nikada nisam rekla ništa što bi značilo da upirem prstom u određenom smjeru ili na određenu osobe. Mogu mirno spavati noću znajući to. Znala sam da će pjesma biti povezana s osobom, ali ja to nisam željela. To je bila pjesma o slomljenom srcu. To je bila pjesma o izgubljenom prijateljstvu', rekla je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene