Cijena slave

MLADA ZVIJEZDA PROGOVORILA: 'Razapeli su me, pratili svaki korak!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Taylor Swift naučila je na teži način da nije niti malo lako živjeti pod svijetlima reflektora.

Prije nešto više od godinu dana Taylor Swift i Calvin Harris započeli su svoju vezu i svi su tada mislili da će on biti 'samo jedan u njezinom nizu'. Curka je ni kriva ni dužna došla na popis onih koje nikako da nađu pravog, no nije se dala smesti. Kroz svoje se pjesme šalila na svoj račun, a mediji nisu prestali pisati o popisu svih njezinih bivših i s kojim je zašto prekinula.

Pogledaj i ovo Taylor Swift čini se da tijelo traži svoje Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

U novom broju Vogue magazina, na čijoj je naslovnici gotovo neprepoznatljiva ali vratit ćemo se na to kasnije, progovorila je i o toj mučnoj ljubavnoj tematici.

Tay se viđala s mnogim slavim dečkima kao što su Harry Styles, Jake Gyllenhaal i John Mayer, ali to je vjerojatno zato jer nije mogla otići u park i upoznati 'normalnog' dečka. Ode na party na kojem su samo slavi dečki, popriča s jednim i za to nakon dva sata zna cijeli svijet.

Naravno, sama je izabrala takav put, ali to zasigurno nije lako.

'Bila sam na normalnom broju spojeva kad sam bila mlađa i zbog toga su me mediji razapeli. Pratili su svaki moj korak', izjadala se pjevačica.

Budući da je njezina slava rasla, raslo je i zanimanje za njezin ljubavni život što curi nikako nije olakšalo potragu za 'onim pravim'.

'Ljudi su govorili stvarno zlobne stvari o meni. Naučila sam živjeti s tim, ali stvarno nije bilo lako. Ima puno načina kako izbjeći ili opovrgnuti tračeve. Ukoliko izmisle da ste trudni, jednostavno nastavite biti ne-trudni i shvatit će s vremenom. Ako izmisle da imate lažne prijatelje, jednostavno budite jedni uz druge i jednog dana nakon što vas snime da s tom 'lažnom' prijateljicom pijete kavu pomislit će da je baš bilo glupo lagati', kaže Taylor.

Kad je ljubav u pitanju, na dodijeli nagrade iHeartRadio Music Awards u svom je govoru zahvalila i svom dečku za kojeg je rekla da je 'nevjerojatna osoba kojoj se vraća kući nakon što se reflektori ugase'.'Trenutno sam u magičnoj vezi i ne želim svaki detalj dijeliti s javnosti, želim da to bude naša stvar', rekla je u intervjuu.

A što se tiče fotografija u Vogue magazinu, Taylor zbilja ne nalikuje na sebe.

 

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Ništa loše, samo su je našminkali i uredili na način na koji nismo navikli.
 

 

 

This is my favorite cover I've ever gotten to be a part of. Thank you @voguemagazine and @mertalas!!

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene