Taylor Swift naučila je na teži način da nije niti malo lako živjeti pod svijetlima reflektora.


Prije nešto više od godinu dana Taylor Swift i Calvin Harris započeli su svoju vezu i svi su tada mislili da će on biti 'samo jedan u njezinom nizu'. Curka je ni kriva ni dužna došla na popis onih koje nikako da nađu pravog, no nije se dala smesti. Kroz svoje se pjesme šalila na svoj račun, a mediji nisu prestali pisati o popisu svih njezinih bivših i s kojim je zašto prekinula.

Vezani članci Film Zapravo ljubav Zvijezde otkrile svoje omiljene blagdanske filmove: Glumac zaboravio da je bio u božićnoj komediji Taylor Swift Prije nego se skrasila s navodnim suprugom ljubila je brojne poznate frajere, svi su dobili i svoju pjesmu

U novom broju Vogue magazina, na čijoj je naslovnici gotovo neprepoznatljiva ali vratit ćemo se na to kasnije, progovorila je i o toj mučnoj ljubavnoj tematici.

Tay se viđala s mnogim slavim dečkima kao što su Harry Styles, Jake Gyllenhaal i John Mayer, ali to je vjerojatno zato jer nije mogla otići u park i upoznati 'normalnog' dečka. Ode na party na kojem su samo slavi dečki, popriča s jednim i za to nakon dva sata zna cijeli svijet.

Naravno, sama je izabrala takav put, ali to zasigurno nije lako.

'Bila sam na normalnom broju spojeva kad sam bila mlađa i zbog toga su me mediji razapeli. Pratili su svaki moj korak', izjadala se pjevačica.

Budući da je njezina slava rasla, raslo je i zanimanje za njezin ljubavni život što curi nikako nije olakšalo potragu za 'onim pravim'.

'Ljudi su govorili stvarno zlobne stvari o meni. Naučila sam živjeti s tim, ali stvarno nije bilo lako. Ima puno načina kako izbjeći ili opovrgnuti tračeve. Ukoliko izmisle da ste trudni, jednostavno nastavite biti ne-trudni i shvatit će s vremenom. Ako izmisle da imate lažne prijatelje, jednostavno budite jedni uz druge i jednog dana nakon što vas snime da s tom 'lažnom' prijateljicom pijete kavu pomislit će da je baš bilo glupo lagati', kaže Taylor.

Kad je ljubav u pitanju, na dodijeli nagrade iHeartRadio Music Awards u svom je govoru zahvalila i svom dečku za kojeg je rekla da je 'nevjerojatna osoba kojoj se vraća kući nakon što se reflektori ugase'.'Trenutno sam u magičnoj vezi i ne želim svaki detalj dijeliti s javnosti, želim da to bude naša stvar', rekla je u intervjuu.

A što se tiče fotografija u Vogue magazinu, Taylor zbilja ne nalikuje na sebe.

 

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Ništa loše, samo su je našminkali i uredili na način na koji nismo navikli.
 

 

 

This is my favorite cover I've ever gotten to be a part of. Thank you @voguemagazine and @mertalas!!

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on