Zna igrati prljavo

SLATKICA Sve nas je zavarala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetska senzacija Taylor Swift svojim postupcima uspjela se nametnuti kao miljenica javnosti, no neki njeni postupci prikazuju je u drugom svjetlu.

Taylor Swift je jedna od najpopularnijih glazbenih zvijezda, no do samog vrha glazbene industrije nije došla samo svojim talentom, već i nekim upitnim postupcima. Američka slatkica ima i svoju mračnu stranu, a mi vam donosimo nekoliko stvari koje dokazuju kako i Taylor zna igrati prljavo.

Pogledaj i ovo Angela Rozas Saiz - 3 Pitanje dana modne industrije Je li ova manekenka zajedno s Katy Perry pokrenula novi trend s haljinama koje otkrivaju pozadinu?

Iako u intervjuima inzistira kako ne voli pričati o svom privatnom životu, Swift kapitalizira upravo na spekulacijama o svom ljubavnom životu. Pjevač Joe Jonas bio je inspiracija za njene pjesme 'Forever and Always', 'Better Than Revenge' i 'You're Not Sorry' nakon što ju je ostavio putem telefonskog poziva koji je trajao 27 sekundi.

Kao inspiracija za većinu pjesama s njezinog predzadnjeg albuma 'Red', poput 'We Are Never Ever Getting Back Together', poslužio je Jake Gyllenhaal. Također, šuška se kako se iza pjesama 'I Knew You Were Trouble', 'Style' i 'Out of the Woods' nalazi ime Harryja Stylesa. Sama Swift nikada ne potvrđuje ili demantira sumnje medija i fanove, već ostavlja skrivene tragove u svojim pjesmama koji znaju biti poprilično očiti.

Usprkos čestim pobjedama, izraz njezina lica svaki put kada osvoji neku nagradu pokazuje šok i iznenađenje, iako zapravo već svi znaju da samo glumata. Jedini put kad je stvarno šokirana je kada izgubi, poput onda kada ju je 2014. Daft Punk pobijedio te osvojio Grammy za 'Album godine'. Čak je i izjavila kako je mislila da će pobijediti, te nakon tog gubitka nije išla na after party, već je otišla doma plakati.

U njezinom svijetu, bilo kakav kriticizam usmjeren prema bilo kojoj ženi, a pogotovo prema njoj, Swift smatra anti-feminističkim. Kada su se tijekom dodjele Zlatnih globusa 2013. voditeljice Amy Poehler i Tina Fey našalile na račun njezinog ljubavnog života, ona je u kasnijem intervjuu citirala Madeleine Albright, kazavši kako 'postoji posebno mjesto u paklu za žene koje ne podupiru druge žene'.

Ova izjava je pomalo licemjerna s obzirom na to da popularna pjesma 'Bad Blood' govori o njezinoj mržnji prema drugoj ženi, nekadašnjoj prijateljici Katy Perry.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene