Ako je vjerovati najnovijim tračevima, Taylor Swift bacila je oko na poznatog glumca.


Taylor Swift i Tom Hiddleston iznenadili su javnost svojom brzom i strastvenom romansom samo dva tjedna nakon što smo saznali za prekid s Calvinom Harrisom. A jednako tako naglo došla je i vijest o novom dečku. Slavna slatkica pravi je misterij – traži li zbilja pravu ljubav ili samo publicitet ili inspiraciju za nove hitove? Još uvijek ne znamo.

Vezani članci Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Slavna pjevačica pazi da ne zasjeni svog manje popularnog dečka: Ljubav ili strah od prekida? Taylor Swift i Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Ovaj par rijetko viđamo u javnosti, a kad se pojave zajedno izazovu pravu histeriju

Ako je vjerovati američkim tabloidima nova ljubav mlade pjevačice je glumac Zac Efron, s kojim Taylor provodi sve više vremena.

'Otkad je prekinula s Tomom, stalno priča o Efronu', izjavio je izvor.

Zac je prekinuo s djevojkom Sami Miro prije gotovo pet mjeseci,a odnedavno je i Taylor opet slobodna.

'Uvijek je govorila da osjeća snažnu povezanost sa Zacom, ali nikad nije ništa napravila jer je uvijek bila u vezi s nekim drugim', dodao je izvor. Hoće li ova ljubav imati sretan završetak ili je Zac još jedan u nizu Taylorinih igrački - preostaje vidjeti.