Tatjana Matejaš-Tajči nije mogla ne reagirati kada je vidjela Filipa.


Tatjana Matejaš, poznatija kao Tajči, također je pogledala nastup Filipa Dizdara u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Vezani članci Slika nije dostupna SPEKTAKULARNI MATTEO POBIJEDIO "Najbolji si Cetinski, genijalan si!" Slika nije dostupna RAZVALIO KAO NIKADA! Pogledajte nastup koji mu je osigurao zasluženi trijumf

I naravno, puna je dojmova. Nije odoljela ne prokomentirati njegovu imitaciju koja je oduševila sve koji su sinoć gledali ovaj spektakularni show.

''Filipova ekipa odlično je kopirala haljinu, šminku i frizuru iz spota Smokvice. Impresionirala me je njegova izvedba precizno skinute koreografije (i u originalnoj haljini je koreografija bila izazov). Mislim, da sam Filipa imala prilike gledati uživo u štiklama na sklizavom podu, ostala bih bez daha'', kazala nam je Tajči na upit kako joj se svidio nastup Filipa Dizdara.

''Priznajem da komentiram s 'predrasudom', jer mi se Filip jako svidio kad sam ga upoznala prilikom jednog fotografiranja prije pet godina. I kao osoba, i kao glazbeni umjetnik i kao fotograf. Malo mi je bilo čudno zamisliti ga u bilo čijoj 'drugoj' ulozi, jer sam ga doživjela kao jako autentičnu osobu. Ali kako je 'Smokvica' image i za mene bila više 'uloga' nego odraz mene, zgodno je bilo vidjeti kako se on snašao u njoj. Pjevanje neću komentirati jer se očito ovdje ne radi o zaslonu glazbenih sposobnosti nego o dobroj, simpatičnoj zabavi. No, moram napomenuti da mi se svidio njegov 'iza scene' "Billie Smokvica". Imam i jednu primjedbu: a gdje je pusa iz S-'cmok'-vice?'', kroz smijeh nam je ispričala Tajči.

OVDJE pogledajte kako je Vlado Kalember u showu TLZP vidio svojeg brata blizanca.
 

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebooku, Instagram, Twitter i YouTube.