PRIJAVI SE I TI

Talenti koji su osvojili svijet

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nevjerojatni plesači, performeri, pjevači, svirači, sportaši i neki od najneobičnijih talenata već čitavo desetljeće svoje talente otkrivaju u hit TV showu.

Iako se radi o britanskom TV formatu, upravo je američki Supertalent premijerno krenuo s prikazivanjem, te ove godine ondje je u pripremi čak 11.sezona showa. Ovo je samo jedan od niza inačica uspješnog i iznimno popularnog showa, a u SAD-u je to najgledaniji NBC-ev program već punih deset godina.

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

Zanimljiv je podatak da je ovaj svjetski show autora Simona Cowella i Kena Warwicka prepoznat i od strane Guinessove knjige rekorda te 2014. imenovan najuspješnijim svjetskim reality TV formatom. Simon Cowell je tada izjavio: ''Jako sam ponosan da je Supertalent postigao tako veliki uspjeh, a njega dugujemo skupini jako talentiranih producenata diljem svijeta koji to sve ostvaruju. I naravno, nevjerojatnim talentima bez kojih to ne bi bilo moguće.'' Osim u UK i SAD-u ovaj zabavni TV show niže redom uspjehe i u zemljama poput Belgije, Bugarske, Češke, Danske, Francuske, Islanda, Norveške, Poljske, Rumunjske, Poljske, Južnoafričke Republike, gdje redom ruši sve konkurentske formate i ostvaruje rekordne rezultate.

Ove godine lansiran je i prvi panregionalni “Asia’s Got Talent” koji je također ostvario ogroman uspjeh na kanalu AXN. Show je tijekom desetljeća bio mnogima odskočna daska širom svijeta, uključujući i legendarnu Susan Boyle koja je u britanskom Supertalentu pobijedila 2009.godine te koja je ostvarila nakon showa veliki uspjeh s prodajom čak više od 20 milijuna albuma diljem svijeta. Devetogodišnja Amira Willighagen iz nizozemske inačice showa pobijedila je izvedbom Puccinijeve ''Nessun Dorma'', a primila je više od 50 posto glasova gledatelja, a sličan uspjeh postigla je i desetogodišnjakinja Jackie Evancho iz američkog Supertalenta. Prvi britanski pobjednik bio je Paul Potts koji je imao 121 milijun pogleda na YouTubeu, a o njegovom životnom put snimljen je i biografski film ''One Chance''. No, nisu samo pjevači ti koji su svojim talentima osvajali publiku Supertalenta, upravo suprotno – ispred žirija i mnogobrojne publike ovog jedinstvenog showa stali su i proslavili se brojni plesači, plesne skupine, cirkuski zabavljači i razni performer poput recimo Simona Heullea iz francuskog Supertalenta, te umjetnice koja crta pijeskom Tetianu Galitsyanu koja je briljirala u poljskom Supertalentu.

Hrvatska publika pamti pobjednike prethodne tri sezone - Tihomira Bendelju koji je sve osvojio svojim twirling umijećem, Viktoriju Novosel koja je pobijedila zbog svog prekrasnog glasa, te karlovački Promenada klub koji je na binu Supertalenta doveo Kazalište sjena u trećoj sezoni popularnog showa.

Show se trenutno prikazuje u 69 zemalja diljem svijeta, a trenutno su u tijeku prijave i za hrvatsku inačicu. Svi zainteresirani za sudjelovanje u hit svjetskom showu koji oslobađa sve talente mogu se prijaviti putem prijavnice na novatv.hr/supertalent ili pozivom na broj: 060 801 802 (Cijena:3,75 kn/poziv fix. i 5,05kn kn/poziv s mob.)*

*Služba za korisnike od 09-17 sati na: 016388161 ili na korisnik@silverlines.info
Organizator usluge: NOVA TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10 000 Zagreb, OIB: 75399377119
Tehnička podrška: NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, 10 000 Zagreb, OIB: 59547672558, Tel: 01 6388 160

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene