opet šokirala

Ovo može samo ona - pozirala gola usred pustinje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je spremna na sve

Miley Cyrus pozirala je bez grudnjaka i majice usred pustinje i fotografiju, naravno, objavila na Instagramu. Na sebi ima samo kratke hlačice, a na glavi je svezala maleni repić.

Pogledaj i ovo Draško Stanivuković simpatično ili? Zgodni banjalučki gradonačelnik zaplesao na poznati hit pa naišao na negativne komentare: ''Kakav cirkusant!''

Nije poznato zašto se slavna pjevačica odlučila fotografirati gola usred pustinje, ali jasno je samo da kada netko ima previše slobodnog vremena svakakve lude ideje padnu na pamet.

Nedavno je šokirala fanove svojim ponašanjem usred koncerta. Miley je, tokom nastupa na pozornici, bacila u publiku komad kartona. Ne bilo kakvog već onaj na kojem je nacrtan lik bivše djevojke Justina Biebera – Selene Gomez.

VIDEO Fanovi zgroženi – zašto je to napravila na koncertu?

Da stvar bude zanimljivija, sve je to izvela pjevajući pjesmu simboličnog naziva 'FU' koja simbolizira dvije riječi koje želi reći jednom dečku – j**i se!

Mediji su se odmah raspisali o potencijalnim osjećajima koje Miley gaji prema slavnom pjevaču Justinu Bieberu, piše Daily Mail.
TMZ je javnost podsjetio kada se ovo dvoje mladih družilo prošlo ljeto nakon što mu je Miley uručila Billboard nagradu u svibnju. Naravno da su porekli da je između njih bilo nešto više od prijateljstva, ali Justin je Miley bio velika podrška u to vrijeme.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene