Zapeo za oko

Svi su poludjeli za tjelohraniteljem Kylie Jenner, a neki tvrde i da je on otac njezina djeteta!

Tim Chung (Foto: Instagram) Tim Chung (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Chung (Foto: Instagram) Tim Chung (Foto: Instagram) Tim Chung (Foto: Instagram) Tim Chung (Foto: Instagram) Tim Chung (Foto: Instagram) Tim Chung (Foto: Instagram) Kylie Jenner (FOTO: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner (Foto: Getty) Galerija

Tim Chung već godinama pazi na sigurnost Kylie Jenner i ostalih članova obitelji Kardashian, no njihovim pratiteljima tek sada je zapeo za oko

Fanovi obitelji Kardashian usredotočeni su na svaku fotografiju koju članovi ove obitelji objave na društvenim mrežama, a onda pomno proučavaju svaki detalj koji ima veze s njima. A ovoga puta njihovi pratitelji imaju novu opsesiju. Riječ o Timu Chungu, tjelohranitelju Kylie Jenner.

 

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

Pogledaj i ovo showbuzz provokacija ili nostalgija? Kim sebe i sestre pretvorila u metu ismijavanja starim fotkama: "Tu su imale originalna lica"

Naime, Tim je uz Kylie u raznim situacijama već godinama, no tek sad je došao do izražaja. Radi i kao policajac u Los Angelesu, a u slobodno vrijeme i kao model, zbog čega na Instagramu ima više od 430 tisuća pratitelja. Osim za Kylie, Tim kada je potrebno brine i o sigurnosti njezinih sestara Kim i Kourtney, kao i o njihovoj djeci.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Neki Kylieni fanovi otišli su toliko daleko da su uvjereni kako je on otac malene Stormi, a ne Travis Scott, njezin trenutačni partner. Kylie i Tim na glasine se ne obaziru, a ona je prošli tjedan provela na romantčnom obiteljskom putovanju s Travisom i njihovom bebom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene