Tim Chung već godinama pazi na sigurnost Kylie Jenner i ostalih članova obitelji Kardashian, no njihovim pratiteljima tek sada je zapeo za oko

Galerija


Fanovi obitelji Kardashian usredotočeni su na svaku fotografiju koju članovi ove obitelji objave na društvenim mrežama, a onda pomno proučavaju svaki detalj koji ima veze s njima. A ovoga puta njihovi pratitelji imaju novu opsesiju. Riječ o Timu Chungu, tjelohranitelju Kylie Jenner.

 

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

Vezani članci Kim Kardashian - 7 Kim sebe i sestre pretvorila u metu ismijavanja starim fotkama: "Tu su imale originalna lica" Sestre Kardashian Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti

Naime, Tim je uz Kylie u raznim situacijama već godinama, no tek sad je došao do izražaja. Radi i kao policajac u Los Angelesu, a u slobodno vrijeme i kao model, zbog čega na Instagramu ima više od 430 tisuća pratitelja. Osim za Kylie, Tim kada je potrebno brine i o sigurnosti njezinih sestara Kim i Kourtney, kao i o njihovoj djeci.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Neki Kylieni fanovi otišli su toliko daleko da su uvjereni kako je on otac malene Stormi, a ne Travis Scott, njezin trenutačni partner. Kylie i Tim na glasine se ne obaziru, a ona je prošli tjedan provela na romantčnom obiteljskom putovanju s Travisom i njihovom bebom.