Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mnogi vlasnici žele priuštiti svojim ljubimcima ono što zaslužuju, a to često uključuje različite beauty tretmane.


Mazimo ih, pazimo i brinemo o njima. Oni su naši kućni ljubimci, a često i najbolji prijatelji. Stoga im mnogi vlasnici žele priuštiti ono što zaslužuju, a to često uključuje različite beauty tretmane.

Vezani članci Preslatki mješanac Preslatki mješanac izgleda kao spoj psa i mačke, raznježio je cijeli svijet Metamorfoza (Foto: Instagram/alexandrrogov) - 14 Promjena stila čini čuda, pogledajte nevjerojatne metamorfoze

'Sve više su popularni beauty tretmani za pse, iz razloga što ljudi sve više drže pse u stanovima, pa zbog neugodnih mirisa i zapetljane dlake i održavanja sve češće ih dovode frizeru. Za neke su luksuz, za neke su nužni jer ako imate psa koji ima dugu dlaku, a ne dozvoljava vam da ga češljate doma sami, onda je nužno odvesti ga kod frizera da se to napravi kako treba', kaže Inga Dvojković, frizerka za pse.

Tobi je Minein kućni ljubimac, no iako joj pruža mnogo ljubavi, nije baš uvijek bio dobar pas!

Ovakvi tretmani najčešće podrazumijevaju kupanje, često i u dermatološkim kupkama, raščešljavanje, šišanje i skraćivanje noktiju. No bilo je, kaže Inga, i neobičnih zahtjeva.

Ima svakakvih prohtjeva, naravno, pas se šiša onako kako vlasnik to želi jer ipak je vlasnik taj koji je doma 24 sata s tim psom. Najčudniji su bili te neke irokezice male ili bojanje psa, neki su tražili farbanje, tako da ima čudnih', kaže.

U vrijeme kada pada puno kiše i blatnim se šapicama može doskočiti na pokoji način.

'Čarapice i cipelice čak i nisu toliko, znaju biti modni dodatak, i jesu većinom modni dodatak, ali su i nužna stvar kod kiše, vlasnicima olakšava posao kad dođe pas doma, skinete mu kaputić, skinete mu cipelice, i nemate ništa za sušenje', objašnjava.

Vlasnici, pripremite svoje ljubimce za hladne dane i osigurajte mu njegu koju zaslužuje, a cijelu priču pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook