Sve je spremno

Dnevnik Nove TV UŽIVO iz Londona: Novi detalji oko kraljevske bebe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svijet čeka rođenje kraljevske bebe, a cijeli događaj prati i ekipa Dnevnika Nove TV! Veliki događaj pratimo UŽIVO iz Londona!

Novinari iz cijeloga svijeta već danima dežuraju ispred bolnice St. Mary u Londonu gdje će Kate Middleton roditi svoje i Williamovo prvo dijete. Nasljednik će nositi titulu princ ili princeza, te će se oslovljavati s titulom 'kraljevsko visočanstvo'.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Informacije s lica mjesta donosi i ekipa Nove TV! Urednica Scene Martina Podgorski javljat će se UŽIVO iz Londona u informativnim emisijama Nove TV.

'Palača se službeno još nije oglasila iako je termin Kate Middleton bio još jučer. Priča se kako Vojvotkinja još nije stigla u svoj apartman u bolnici St.Mary ispred koje novinari kampiraju još od petka. Ona se navodno nalazi u domu svojih roditelja, odmara i priprema za porod, dok je princ William viđen na utakmici pola', izvijestila je Martina Podgorski iz Londona.

Procjenjuje se kako će britanci na cijelom događaju utržiti preko 243 milijuna funti, a osim toga, mnogi se već mjesecima klade na sve vezano uz kraljevsku bebu', dodaje urednica Scene.

>> Dok se bebi ne da ime odazivat će se na - 'kraljevsko visočanstvo'

Nakon što Kate rodi nasljednika, o rođenju će prva biti obaviještena kraljica Elizabeta II., zatim uski krug kraljevske obitelji, a potom i Kateini roditelji. Princ William bit će prisutan na porodu. Vijest će se zatim izvjesiti na vratima Buckinghamske palače, a nakon toga objaviti i na društvenim mrežama. Kraljevska beba bit će treća u redu za nasljeđivanje, odmah iza svog oca Williama i djeda, princa Charlesa.

Sve detalje o kraljevskoj bebi pratite uz Showbuzzere samo na Dnevnik.hr-u.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene