Otkrila svima

Tajna otkrivena: Suze i emotivno priznanje pjevačke zvijezde pred kamerama!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Sad se osjećam slobodno. Mogu izaći iz ove kuće i bez straha biti potpuno sigurna da nisam nikome nagazila na žulj', izjavila je Charice nakon priznanja pred kamerama.

Emotivna Charice Pempengco proslavila se kao televizijska glazbena zvijezda, a sad je pred kamerama, nakon mjeseci šuškanja, emotivno i otvoreno priznala: 'Gay sam!'

Pogledaj i ovo showbuzz Ljubuje s K-1 prvakom? ŠOKANTNE IZJAVE - Cristiano Ronaldo ima dečka

Charice se odlučila na to priznanje nakon što je njezin kolega Chris Cofler nedavno otvoreno progovorio o svojoj seksualnosti te priznao da je homoseksualac.

>> Iduće subote Split Pride: Doznajte kojim putem će ići povorka

Tako je 21-godišnja Charice nakon što ju je voditelj Boy Abunda upitao o glasinama o njezinoj seksualnosti, odgovorila: 'Da, ja sam lezbijka' te onda počela grcati u suzama.

'Sad se osjećam slobodno. Mogu izaći iz ove kuće i bez straha biti potpuno sigurna da nisam nikome nagazila na žulj', dodala je Charice.

Šuškanja o njezinoj seksualnosti počela su nakon što je radikalno promijenila svoj izgled. Prvo je ošišala dugu kosu, a onda se počela oblačiti u dječačkom stilu te odbacila haljinice koje je nekad nosila.

Pjevačica je priznala kako ju je bilo strah priznati svoju seksualnost zbog toga jer se bojala da je neki fanovi neće poduprijeti.

'Oni koji me ne mogu prihvatiti, hvala im mnogo, ali mi smo svi jednaki, bez obzira jesmo li gay ili ne', zaključila je pjevačica.

Charice je svoju karijeru počela još 2007. godine u talent showu Južne Koreje 'Star King', a ubrzo ju je i Oprah prozvala najtalentiranijom curom na svijetu'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene