Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš poznati su kao bivši par i veliki zaljubljenici u modu.

Galerija


Bivši par susreo se na Zagrebačkom Velesajmu na još jednoj večeri Bipa Fashion.hr-a.

Vezani članci Kristina i Miro Radić Domaća manekenka uplovila u novu bračnu luku, dok joj se prvi brak raspao zbog suprugove nevjere Iva Šarić i Nina Mia Čikeš (Foto: Goran Perišin i Ivan Klekar) Jedna je procvjetala nakon razvoda od nogometaša, druga u braku s direktorom

Radi se o arhitektici i domaćoj fashionistici Nini Mii Čikeš te glumcu Miranu Kurspahiću koji su svoju dvogodišnju vezu prekinuli u prosincu 2017. godine.

No, početkom 2018. godine zgodna Nina Mia zaljubila se u Ivana Jelčića koji joj je u kolovozu postao suprug u Las Vegasu u koji su golupčići pobjegli s kumovima.

Sretne vijesti par je podijelio na Instagramu na iznenađenje mnogih, a osmijesi na njihovim licima dovoljno su govorili. "Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu. Prvo hvala kumovima", napisala je mladenka tada ispod jedne od fotografija s ceremonije, a i taj dan ostala je vjerna svom osebujnom stilu.

Tako je vjenčanicu uljepšala dugim veom, dok je na nogama imala neodoljive crvene štikle s bijelim točkicama.

A i sinoć na Velesajmu mnogi pogledi bili su upravo na njezinim neobičnim cipelama, ali i na njezinom bivšem dečku Miranu koji je također poznat po ekscentričnom stilu koji tako dobro nosi.

U military komadima i s crvenom maramom oko vrata, glumac je u stilu odgledao nekoliko revija, a nije nam poznato je li popričao s bivšom djevojkom kojoj brak očito godi, jer blista. 

Očajno plakao u WC-u restorana: "Slomio sam se, nisam bio oženjen sa ženom s kojom želim biti"

Otkrivena slatka tajna? Gradskim kuloarima šuška se da je Janičina nova ljubav tjelohranitelj iz Petrinje