Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš poznati su kao bivši par i veliki zaljubljenici u modu.

Galerija


Bivši par susreo se na Zagrebačkom Velesajmu na još jednoj večeri Bipa Fashion.hr-a.

Vezani članci Jason Alexander (Foto: Profimedia) Ovaj čovjek proslavio se samo zbog braka od 55 sati koji je sklopio sa ženom za kojom je svijet bio lud Slika nije dostupna Seksi djevojka Mirana Kurspahića nosi ELFS cruise kolekciju na Fashion.hr-u

Radi se o arhitektici i domaćoj fashionistici Nini Mii Čikeš te glumcu Miranu Kurspahiću koji su svoju dvogodišnju vezu prekinuli u prosincu 2017. godine.

No, početkom 2018. godine zgodna Nina Mia zaljubila se u Ivana Jelčića koji joj je u kolovozu postao suprug u Las Vegasu u koji su golupčići pobjegli s kumovima.

Sretne vijesti par je podijelio na Instagramu na iznenađenje mnogih, a osmijesi na njihovim licima dovoljno su govorili. "Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu. Prvo hvala kumovima", napisala je mladenka tada ispod jedne od fotografija s ceremonije, a i taj dan ostala je vjerna svom osebujnom stilu.

Tako je vjenčanicu uljepšala dugim veom, dok je na nogama imala neodoljive crvene štikle s bijelim točkicama.

A i sinoć na Velesajmu mnogi pogledi bili su upravo na njezinim neobičnim cipelama, ali i na njezinom bivšem dečku Miranu koji je također poznat po ekscentričnom stilu koji tako dobro nosi.

U military komadima i s crvenom maramom oko vrata, glumac je u stilu odgledao nekoliko revija, a nije nam poznato je li popričao s bivšom djevojkom kojoj brak očito godi, jer blista. 

Očajno plakao u WC-u restorana: "Slomio sam se, nisam bio oženjen sa ženom s kojom želim biti"

Otkrivena slatka tajna? Gradskim kuloarima šuška se da je Janičina nova ljubav tjelohranitelj iz Petrinje