Uhvaćeni na plaži

Dva tjedna nakon prekida u zagrljaju drugog - varala ga s drugim?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako pišu američki mediji, Tom nije gubio vrijeme te je odmah nakon što je saznao za prekid poslao poruku slavnoj pjevačici i pozvao je van.

Prije točno dva tjedna svijetom se proširila vijest da su Taylor Swift i Calvin Harris nakon nešto više od godinu dana prekinuli svoju vezu. 26-godišnja Taylor i 35-godišnji Calvin navodno su sporazumno prekinuli, a sada je i to upitno. Naime, najnovija vijest glasi da Tay ima novog dečka.

Pogledaj i ovo Taylor Swift Joe Alwyn (Foto: Profimedia) Briga ju za sve Slavna pjevačica povukla se iz javnosti nakon što su joj prijateljice okrenule leđa pa sad uživa s novim dečkom

Taylor Swift i glumac Tom Hiddleston uhvaćeni su u strastvenim poljupcima na skrivenoj plaži, a čini se da je sve ovo počelo još nešto ranije. I upravo tu počinje drama - Calvin je obrisao sve tragove ljubavne veze na društvenim mrežama i prestao je pratiti na Twitteru i Instagramu.

 

 

 

Tom i Tay snimljeni su početkom svibnja kako se ludo zabavljaju na Met Gala večeri u New Yorku pa se mnogi pitaju je li već tada bilo iskrica.

 

 

Kako pišu američki mediji, Tom nije gubio vrijeme te je odmah nakon što je saznao za prekid poslao poruku slavnoj pjevačici i pozvao je van. Navodno joj je čak i poslao cvijeće na kućnu adresu - kakav kavalir. .

'Taylor više nije tužna nakon prekida. Zna da je tako najbolje. Ostali su u dobrim odnosima. Pričali su nakon prekida, ali ne žele ponovno biti u vezi jedno s drugim', kaže izvor.

Toma se do sada povezivalo s brojim ženama među kojima su Kat Dennings, Jessica Chastain, Jane Arthy i Elizabeth Olsen.

Taylor je stalno na tapeti zbog svojih bivših ljubavi pa se samo možemo nadati da ovo nije samo 'veza za oporavak' već da je Taylor pronašla novu muzu za ljubavne note.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene