Supertalent

OVAJ SLATKIŠ JE TREĆI POLUFINALIST! Zrno bibera skoro propustio natjecanje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supertalent je dobio i trećeg polufinalista! Ovog puta radi se o mađioničaru Tiboru Matejčiću, koji ima svega 11 godina! Saznali smo sve o ovom slatkom dječaku!

Sjajni Tibor Matejčić dobitnik je TREĆE ZLATNE ULAZNICE u Supertalentu! Ovaj dječak, poznat pod nadimkom 'Zrno bibera', potpuno je razoružao žiri svojom mađioničarkom točkom! Ovo je treći polufinalist Supertalenta.

Pogledaj i ovo showbuzz Nevjerojatan talent Završio je četvrti Supertalent - Petar Bruno Basić pomeo je konkurenciju!

OVDJE možete upoznati druge polufinaliste Supertalenta.

OVDJE možete upoznati prvu polufinalisticu Supertalenta.

Mama Ksenija u intervjuu nam je otkrila koliko je oduševljenje vladalo kada je Tibor shvatio da je osigurao ulazak u polufinale. Njegova reakcija je, doduše, kasnila, jer nije ni shvaćao što znači zlatni buzzer! Na natjecanje se nije prijavio sam, a nisu ga, priča njegova mama, prijavili ni ona i supruga.

Napravio je to obiteljski prijatelj s Krka, a mali šarmer skoro nije ni stigao na Supertalent. 'Razmišljali smo se da li da ga uopće pošaljemo, premali je, bojali smo se razočarenja ako ne prođe. Na kraju je prevagnula želja da ode, a sreći i veselju nakon što je prošao - nije bilo kraja', priča ponosna Ksenija. Tibor se magijom i trikovima počeo baviti zbog svog tate, koji mu daje poduke!

Imao je svega 5 godina kada je počeo učiti trikove, a kaže njegova mama, 'kao krpelj' je išao za tatom i raspitivao se o tome kako se što radi. Prvi javni nastup je Tibor imao na priredbi u školi, gdje je od svojih kolega zaradio prave ovacije! 'Učiteljica ga je prozvala Zrno bibera, jer je najmanji u razredu, ali to nadoknađuje živošću i energijom', priča Ksenija. Podržava ga cijeli razred i svi se vesele njegovim uspjesima i trikovima! Mladi gospodin nema tremu pred nove nastupe, jer mu je publika, i komunikacija sa istom, potpuno normalna!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene