Dirljiva večer!

SUPERTALENT Erik rasplakao Danijelu, lažna Kolinda nije impresionirala žiri!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon odgledanih gotovo 400 točaka, žiri je samo neke pustio u sljedeći krug natjecanja.

Završila je posljednja audicijska večer Supertalenta! Nakon odgledanih gotovo 400 točaka, žiri je samo neke pustio u sljedeći krug natjecanja, a sada će se ponovno okupiti i konačno presuditi kojih to 55 natjecatelja zavrjeđuje ući u polufinale četvrte sezone Supertalenta.

Pogledaj i ovo showbuzz Petar Bruno Basić nakon proglašenja 'Ovo je najbolji osjećaj na svijetu. Nemam riječi za sve što mi se dogodilo'

Večer je otvorio imitator Marin Novaković. Predstavio se kao imitator Kolinde Grabar Kitarović, a Martina mu je odmah stisnula 'X'. Zatim je postao Gustavo Lima i otpjevao njegov najpoznatiji singl. Novaković se inače dugo bavi pjevanjem, zborovima i klapama te je plesao hip hop u DNF-a u Splitu dvije godine. Završio je i glazbenu školu za klavijature. Martina mu je nakon nastupa poručila da će se praviti da prvi dio nastupa nije vidjela. 'Malo me previše zbunio tvoj nastup i zato moram reći NE', rekao mu je Mislav. Njegovo mišljenje dijelila je i Danijela pa je Marinu rekla NE, dok su mu Mario i Martina na kraju dali DA.

Nakon Marina, na scenu je stigla Patricija Kolarić, plesačica iz Ključić Brda. Bavi se plesom za koji kaže da joj puno znači i da mu se u potpunosti predaje. 'Voljela bih svoju strast prema plesu pokazati ljudima diljem svijeta. Voljela bih vidjeti do kuda mogu dospjet u onom što najviše volim, ispitati svoje granice', rekla je Patricija. Mislavu se nastup očito nije svidio, jer joj je stisnuo 'X'. Martina joj je, s druge strane, rekla da je jako scenična, ali i da ne zna može li dalje. 'Ti imaš elemente i vidi se da si plesač i da se snalaziš, ali naprosto tu fali još. Mislim da ti treba neko vodstvo da ti pomogne u tvom izražavanju i tvom rastu', rekla joj je Danijela. Nije prošla dalje, a žiri joj je sugerirao da vježba uz vodstvo.

Plesom na špici, obruču i svili bave se zadnjih šest godina Anita i Zoran Simikić, poznatiji pod nazivom K-Team. 'Ona je možda kreativnija od mene, smišlja kostimografiju, ja pokušavam sklopiti koreografiji, priča Zoran. 'Ali, jedan mora biti šef - ja sam doma, a on je u dvorani', dodala je Anita. Uz njih su u plesu i dvije kćerkice te ih bodre i prate po dvoranama. 'Ja sam strašna zaljubljenica u tango i da ovu kombinaciju apsolutno nisam vidjela i ne znam da li ću i zato, hvala vam na ovom divnom iskustvu, ja bih željela da ste dugo s nama još tu', rekla im je Danijela. Oduševljen je njihovim nastupom bio i Mislav, ali i cijeli žiri, koji im je udijelio četiri 'DA'.

Žiri je raspametio Erik Balija iz Fažane. 32-godišnjak je izveo autorsku pjesmu 'Hvala ti na svemu, stari moj', pjesmu koju je posvetio ocu koji je umro prije nekoliko godina. Erik se glazbom bavi od svoje pete godine, a sve je počelo zbog bolesti. Lakše se nosio sa svime kroz što je prolazio zbog cerebralne paralize. Ima iskustva te je u prošlosti nastupao sa Miroslavom Tadićem, Vlatkom Stefanovskim i Radom Šerbedžijom te pokojnim Vinkom Cocom. Osim glazbom, bavi se i sviranjem sintizajzera i usne harmonike. Oduševio je Erik Martinu Tomčić. 'Snaga duha je ono što nas određuje u umjetničkom smislu. Ja mislim da mi svi skupa, osim što možemo uživati u predivnom vokalu kojeg imate, možemo naučiti strašno puno od vas i hvala vam na tome', rekla je Martina. Suzu je pustila Danijela Martinović. 'Vi ste jednostavno živući blagoslov, to je prva stvar. Druga stvar, imate prekrasan vokal s karakterom, a o emociji neću ni govoriti', rekla je Eriku Danijela. On je otkrio da je pjesmom htio olakšati dušu jer mu fali njegov otac, ali i da drugima kojima otac nedostaje, pomogne na ovaj način. Jasno - Erik je dobio četiri DA.

 

Uslijedio je nastup sjajnog Luke Vukmirovića. Ovaj 25-godišnji student strojarstva iz Zagreba mađioničarstvom se bavi posljednje dvije godine jer, kaže, 'kad trebaš učiti za ispit, sve je zanimljvije'. Radi i u Muzeju iluzija, a žiri je oduševio. Martina je rekla kako joj je njegova točka kul, dok je Mislav dodao da je Luka sjajan dodatak grupi mađioničara. 'Vješt si, dobar si performer, dobar si u kontaktu s publikom, što je jako bitno u svemu', rekao mu je Mislav. Dobio je Luka četiri DA.

Nešto potpuno drugačije uslijedilo je nakon mađioničara Luke. Etno Band Šćike stvara tradicijsku glazbu u modernim aranžmanima. 'Hvala vam na ovome, meni je ovo prekrasna glazba', rekla im je Martina nakon nastupa. Eto Band Šćike prošao je dalje. Istu sudbinu doživjeli su i članovi Udruge Mostina, koji predstavljaju hrvatski folklor. Oduševili su i Martinu i Danijelu, ali i prošli dalje u natjecanju!

 Studentice koje se bave folklorom okupile su se pod nazivom Carice. U ansamblu su svirali dečki, a onda su cure odlučile uzeti tambure u svoje ruke. Došle su na ideju da tamburaši ne moraju biti samo muški sastavi i tako je nastao njihov bend. Iako se sviranjem bave iz hobija, svakom nastupu pristupaju jako profesionalno. Sviraju sve - od rastava do svadbi, djevojačkih, ali ne i momačkih večeeri. 'Cure, drugačije ste, mlade ste, imate jednu energiju i posebnost. Zarazile ste nas tom energijom', rekla im je Martina. Djevojke su dobile četiri DA!

Talent sljedeće natjecateljice jest pjevanje. Zorana Unković odlučila se na veliki zalogaj, otpjevati pred žirijem Ettu James. Osim toga, na Supertalent se prijavila i sa suprugom - kao Suspension Team. Osim toga, Zorana se bavi i folklorom, pa ju je Martina zamolila da otpjeva nešto iz folklorne glazbe po svom izboru. 'Kao što je i Mario rekao, dobro nam došla i što dulje nam ostala', rekla je Zorani Martina. Talentirana Zorana oduševila je žiri i dobila četiri DA!

Plesni studio Step n Jazz iz Dubrovnika oduševio je žiri, grupa je dobila četiri DA!

Pod imenom Lege okupili su se Miroslav, Luka i Domagoj iz Osijeka. Dečki se bave breakdanceom. Domagoj je, inače, velika faca u svijetu breakdancea te je pobjednik mnogih međunarodnih i domaćih natjecanja. 'Mi smo se prijavili čisto iz zezancije, da vidimo što možemo napraviti', rekli su momci. Mislav ih je pohvalio, rekavši im da imaju sjajnu tehniku. Martina ih je, pak, upozorila da porade na detaljima koreografije, ali ipak im je dala DA. Jedini koji im je dao NE bio je Mario Petreković.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene