Svaka čast svima

NA TRENUTAK SMO ZABORAVILI NA SVE PROBLEME Oni su ujedinili Hrvatsku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petar Bruno Basić pobjednik je četvrte sezone, a drugi i treće plasirani su Transform Crew i Erik Balija.

Petar Bruno Basić postao je četvrti hrvatski Supertalent! U polufinalu je najavljivao nastup svog života, no Petar je apsolutno zasjao u finalu četvrte sezone Supertalenta!

Pogledaj i ovo Lukas McFarlane Priča iz prve ruke Pleše sa Celine Dion, Taylor Swift i Pink, a obožava Hrvatsku: Upoznajte Lukasa Mcfarlanea!

'Ovo je najbolji osjećaj na svijetu. Sretan sam i uzbuđen, nemam riječi za sve što mi se večeras dogodilo', rekao je Petar odmah nakon proglašenja, a otkrio je da će novčanu nagradu potrošiti na ulaganje u svoj talent.

Pobjednički nastup pogledajte na službenoj stranici Supertalenta.

Nakon 14 tjedana i mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo vidjeli u proteklim epizodama, prema glasovima publike drugo mjesto u finalnoj emisiji osvojila je plesna skupina Transform Crew dok je treće mjesto pripalo pjevaču Eriku Baliji.

Transform Crew plesnim su akrobacijama zaslužili prolaz u finale, a glasove publike itekako su opravdali točkom They don't care.

'Nastupati u finalu bio je fenomenalan osjećan. Nismo očekivali ni prolaz u polufinale, a kamoli ovo sve što nam se dogodilo. Sama činjenica da smo, uz sve te talentirane ljude, proglašeni najboljom plesnom skupinom za nas je stvarno izvanredno priznanje', rekao je koreograf Davor Ćiković koji kaže da osvojeno drugo mjesto u Supertalentu za njih znači potvrdu da su se svaka odrađena proba i trening svakako isplatili.

'Mi smo klub koji postoji tek godinu i pol i to nam je svakako samo motivacija. U kratkom smo roku osvojili brojna prva mjesta, dobili brojne pohvale, a sad još i Supertalent. Stvarno smo ponosni i ovo je bilo jedno turbulentno razdoblje koje nam je otvorilo nova vrata i prilike', dodao je.

Cilj im je bio poslati poruku, a to su svakako i uspjeli.

'Snaga ne stoji iza pojedinca. Na žalost, situacija je takva da pojedinac teško može sam napraviti promjenu, ali ako se svi udružimo i stanemo jedni uz drugog onda je sve moguće. Našu djecu u klubu učimo da moraju pomagati jedni drugima i stati jedni uz druge, ne okretati glavu od tuđe nesreće jer nikad ne znate kada se vama nešto loše može dogoditi', rekao je Davor.

Erik Balija još je jednom održao emotivan nastup, a u finalnoj je emisiji otpjevao pjesmu Vinka Coce Mirno spavaj, ružo moja.

'Biti na pozornici u finalu bio je pomalo napeti osjećaj, ali svakako pozitivan. Nikako nisam bio razočaran što nisam pobijedio jer sam ostao jedini pjevač u finalu i to je za mene bila velika čast. Upoznao sam puno ljudi koji imaju veliki pjevački talent i spominjala se već nekakva suradnja, tako da mjesta razočaranju nije bilo', rekao je Erik.

Baš kao i za većinu natjecatelja, ovo je za njega bilo pozitivno iskustvo.

'Bila je to prilika da me vidi veći auditorij ljudi. Pozornica je moj drugi dom pa nisam imao tremu, ali moram priznati da su mi probe bile posebno drage. Nastup uvijek brzo prođe, ali na probama se rađa sve, uživam u tom procesu stvaranja. Ovaj Supertalent je svakako pečat da radim dobro i da me publika voli. Zbog publike smo ionako ovdje, bez publike svaki je umjetnik nula', dodao je pjevač koji je svojim glasom taknuo mnoge.

Kako kaže, imao je dvoje važne poruke koje je želio poslati i smatra da je uspio u tome.

'Prvo, želio sam pokazati da osobe s invaliditetom ili s nekim fizičkim ograničenjem mogu puno postići u životu. Također, drago mi je da sam pokazao da imam sličnosti u boji glasa velike legende Vinka Coce', rekao je Erik.

Sve informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i Snapchatu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene