Plesni studio Modus klub plasirao se direktno u polufinale Supertalenta svojom sjajnom koreografijom.

Galerija


Na pozornici Supertalenta bilo ih je 21, a oni su plesali kao jedno!

Vezani članci Denis i Nebojša Barta (Foto: Dnevnik.hr) Otac Denisa Barte: ''Priželjkivali smo pobjedu samo kako bismo pomogli drugima'' Dunking Devils (Foto: Dnevnik.hr) Maja se usudila reći što nijedan član žirija nije: Za nju su oni pobjednici Supertalenta!

Plesni studio Modus klub plasirao se direktno u polufinale Supertalenta svojom sjajnom koreografijom i još boljom uigranošću.  Koreografija s kojom su se predstavili u ovoj je formaciji vježbana je, pazite sad, samo tri dana!

''Ova je koreografija postavljena za natjecanje. To je juniorski nivo, a samo je jedna djevojka od njih senior. Svi se oni natječu se od šeste, sedme godine i često nastupaju pa im nije bilo neobično pripremiti se i prilagoditi novim uvjetima'', ispričala je njihova trenerica Snježana Lilek.

Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr)
Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Priznaju kako ulažu puno vremena i truda u ples, a zlatni gumb koji su dobili od Martine Tomčić predstavlja im priznanje.

Ova je plesna skupina plesala pred predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović. Na jednome skupu na Pantovčaku gdje je tema bila ''Mladi i umjetnost'' predstavili su se i oduševili sve prisutne.

''Ples je cjelovita aktivnost koja ne zahtjeva samo tjelesnu nadogradnju nego i psihičku i emocionalnu. Djeca koja dođu znaju biti introvertirana i najveći je uspjeh kada se dijete dovede do nivoa da stane na pozornicu pred ljude i pokaže ono što zna. To su zadaci koji su jednako važni kao naučiti dijete piruetu, skok ili akrobaciju.'', zaključuje njihova trenerica.