Veliko priznanje

Plesali su i pred Predsjednicom na Pantovčaku, ali tek ovaj nastup pamtit će cijeli život!

Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) +0 Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Plesni studio Modus klub plasirao se direktno u polufinale Supertalenta svojom sjajnom koreografijom.

Na pozornici Supertalenta bilo ih je 21, a oni su plesali kao jedno!

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović nije u Hrvatskoj Evo gdje Kolinda Grabar-Kitarović provodi Uskrs: "Jedno od mjesta na svijetu kojima je najpotrebnije Kristovo svjetlo!"

Plesni studio Modus klub plasirao se direktno u polufinale Supertalenta svojom sjajnom koreografijom i još boljom uigranošću.  Koreografija s kojom su se predstavili u ovoj je formaciji vježbana je, pazite sad, samo tri dana!

''Ova je koreografija postavljena za natjecanje. To je juniorski nivo, a samo je jedna djevojka od njih senior. Svi se oni natječu se od šeste, sedme godine i često nastupaju pa im nije bilo neobično pripremiti se i prilagoditi novim uvjetima'', ispričala je njihova trenerica Snježana Lilek.

Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Plesna skupina Modus Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Priznaju kako ulažu puno vremena i truda u ples, a zlatni gumb koji su dobili od Martine Tomčić predstavlja im priznanje.

Ova je plesna skupina plesala pred predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović. Na jednome skupu na Pantovčaku gdje je tema bila ''Mladi i umjetnost'' predstavili su se i oduševili sve prisutne.

''Ples je cjelovita aktivnost koja ne zahtjeva samo tjelesnu nadogradnju nego i psihičku i emocionalnu. Djeca koja dođu znaju biti introvertirana i najveći je uspjeh kada se dijete dovede do nivoa da stane na pozornicu pred ljude i pokaže ono što zna. To su zadaci koji su jednako važni kao naučiti dijete piruetu, skok ili akrobaciju.'', zaključuje njihova trenerica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene